ABBYY FineReader 15 Corporate

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 139,00 Adviesprijs € 299,00
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Belangrijkste kernmerken ABBYY FineReader 15 Corporate:

 • Bewerk, bescherm en werk samen aan PDF's.
 • PDF's maken en converteren.
 • Digitaliseer papieren documenten en scans met OCR.
 • Automatiseer digitaliserings- en conversieroutines 5.000 pagina's.
 • Vergelijk documenten in verschillende formaten.
ABBYY FineReader 15 voor Windows maakt het mogelijk voor professionals om de efficiëntie op de digitale werkplek te maximaliseren. Met de nieuwste op AI gebaseerde OCR-technologie van ABBYY maakt FineReader het eenvoudiger om allerlei soorten documenten in dezelfde workflow te digitaliseren, op te halen, te bewerken, te beschermen, te delen en samen te werken.

 

Met de ABBYY FineReader bespaar je tijd door documenten op een eenvoudige en productieve manier te gebruiken en af te ronden. Werk op dezelfde efficiënte manier met elk documen. Open en bewerk teksten, tabellen en de volledige lay-out van jouw PDF zonder extra stappen.

 

Nieuwe functies – Updates in versie 9 - Nieuw in Abbyy Finereader 15

Integratie met Microsoft Office

Maak PDF-bestanden van Word-documenten, Excel, PowerPoint en ook van e-mails en bijlagen in Outlook.

Je kunt moeiteloos PDF bestanden en gescande documenten openen om ze te bewerken. Ook is de functie geschikt om documenten te vergelijken, bijvoorbeeld het document waarin je werkt met de PDF-versie, of een ingescande kopie in Word. En dit alles kun je doen zonder de Office app te verlaten. Met de knop ‘Find Differences’ laat het programma  alle verschillen zien tussen de documenten in de FineReader PDF Compare Document window.

Verbeterde mogelijkheden om PDF-bestanden te bewerken

Je kunt nu direct vanuit Word een PDF, documentafbeelding of papieren document naar Word converteren om die te bewerken. Je gebruikt daarvoor de knoppen ‘Convert to Word’ of ‘Scan to Word’ in het FineReader PDF 15 tabblad in Word.

Converteren naar PDF

Met de knop ‘Convert to PDF’ kun je een of meerdere e-mails bewaren als een PDF-document. Op die manier houd je het overzicht als je een hele reeks mails krijgt met hetzelfde thema. Sla ze op als één PDF en je hebt alles bij elkaar. Ook is het makkelijk om het PDF te doorzoeken.

Maak en deel PDF-bestanden in Word, Excel of PowerPoint

Als je in Word, Excel of PowerPoint werkt, kun je je bestand gemakkelijk opslaan als PDF met de knop ‘Create PDF’. Die vind je in het FineReader-tabblad in de main toolbar van de app.

Voor een uitgebreid overzicht van nieuwe functies kun je kijken op het specificatieblad: https://pdf.abbyy.com/media/2446/brochure-finereaderpdf-full-feature-list-en.pdf

Besturingssysteem

 • Microsoft ® Windows ® 10 / 8.1 / 8/7
 • Voor het werken met gelokaliseerde interfaces is overeenkomstige taalondersteuning vereist

Gecentraliseerde implementatie en virtualisatie

De werking van ABBYY FineReader 15 is getest voor de volgende configuraties:

 • Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012 R2, 2008 R2 (inclusief het gebruik met Remote Desktop, RemoteApp en Remote Desktop Web Access)
 • Citrix Workspace App 1808 (met behulp van geïnstalleerde applicatie toegankelijk vanaf een server), Citrix Virtual Apps en Desktops

Hardware

 • PC met 1 GHz (of sneller) x86- of x64-processor met SSE2-instructieset
 • 1 GB RAM (4 GB wordt aanbevolen); in multiprocessorsystemen is een extra 512 MB RAM vereist voor elke extra processor.
 • 1,2 GB vrije schijfruimte voor typische programma-installatie en 1,2 GB vrije ruimte voor optimale programmabediening
 • Videokaart met een resolutie van 1024x768 of hoger
 • Een internetverbinding is vereist om uw serienummer te activeren.
 • Toetsenbord, muis of ander aanwijsapparaat
Medium Download
Producent ABBYY
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Windows
Taal Nederlands & Engels
Beschikbaar voor: Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Instructies

Instructies: Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Bitversie 32- en 64-bits
Eula https://www.abbyy.com/en-us/legal/

Instructies: Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan