Actie: Apple iPhone 5S (Refurbished) OP=OP

Leerlingenprijs
€ 185,00
Adviesprijs € 189,95
iOS
iOS
delivery
Binnen 3 werkdagen per post verzonden

* Vereiste velden

Belangrijkste kenmerken iPhone 5S (Refurbished):  

  • Touch ID-vingerafdrukscanner
  • Dubbele ledflitser
  • Verkrijgbaar in spacegrijs, goud en zilver
  • 16 of 32 GB opslagcapaciteit
  • M7-processor / A7-processor
  • Camera met True Tone-ledflitser en F/2.2-diafragma
  • Gewicht: 112 gram
  • 8.0 megapixel camera
iphone5S

De iPhone 5S is voorzien van de Touch ID-vingerafdrukscanner die je kunt gebruiken voor het ontgrendelen van je telefoon. Het toestel is in 3 kleuren verkrijgbaar: spacegrijs, goud en zilver. Je kunt kiezen uit een 16 of 32 GB opslagcapaciteit. De iPhone heeft een M7-processor en deze meet je bewegingen, het is een soort bewegingscomputer. Voor het sneller opstarten van onder anderen apps heeft de iPhone een A7-processor. De True Tone-ledflitser die zorgt voor een natuurlijke belichting van je gezicht bij het maken van selfies.

iPhone 5S

Kwaliteiten:

Als Nieuw: Telefoons in deze klasse hebben geen gebruikssporen. Hierdoor is dit toestel bijna niet van nieuw te onderscheiden.

Zeer goed: In deze klasse hebben telefoons bijna geen zichtbare gebruikssporen. Denk aan één tot vier hele lichte krasjes. Je moet goed kijken om deze te zien.

Goed: Telefoons in deze klasse hebben verschillende lichte oppervlakkige gebruikssporen, maar zijn niet overduidelijk aanwezig.

Prima: Dit toestel heeft duidelijke gebruikssporen en kan krasjes of deukjes hebben. Dit neemt niet weg dat het nog altijd een prima toestel is.

Wat zit er in de doos:

Welke telefoon klasse je ook kiest, je krijgt er altijd een oplader bij. Een oplader bestaat uit een oplaadkabel en een stekker. Verder krijg je er een uitdrukpen bij voor het verwijderen van de simkaart.

Hoe wordt de telefoon getest en beoordeeld:

Alle telefoons die wij aanbieden zijn door Mobielalsnieuw uitgebreid getest en beoordeeld. Zij testen de software en controleren de hardware op vijftig verschillende punten.

Let op: Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review