Actie: Apple iPhone 6 (Refurbished) OP=OP

Leerlingenprijs
€ 195,00
Adviesprijs € 369,95
iOS
iOS
delivery
Binnen 3 werkdagen per post verzonden

* Vereiste velden

Belangrijkste kenmerken Apple iPhone 6:

  • 4.7 inch Retina HD-scherm
  • 8 megapixel camera
  • 16 GB opslag
  • Verkrijgbaar in kleuren: zilver, goud en spacegrijs
  • iOS 8
  • A8-chip

De iPhone 6 heeft een rond design en is verkrijgbaar in kleuren: zilver, goud en spacegrijs. Het scherm is voorzien van een 4.7 inch Retina HD-display met een resolutie van 1334 x 750 pixels. Deze telefoon heeft een 8 megapixel camera waarmee je goede kwaliteit foto’s kunt maken. De iPhone 6 heeft veel mogelijkheden voor je foto’s en video’s. Je kunt foto’s mooi bewerken met filters en video’s sneller of langzamer af laten spelen. Heb je al een Apple dan kun via iCloud je foto’s en video’s direct uploaden en overzetten. 

Kwaliteiten:

Als Nieuw: Telefoons in deze klasse hebben geen gebruikssporen. Hierdoor is dit toestel bijna niet van nieuw te onderscheiden.

Zeer goed: In deze klasse hebben telefoons bijna geen zichtbare gebruikssporen. Denk aan één tot vier hele lichte krasjes. Je moet goed kijken om deze te zien.

Goed: Telefoons in deze klasse hebben verschillende lichte oppervlakkige gebruikssporen, maar zijn niet overduidelijk aanwezig.

Prima: Dit toestel heeft duidelijke gebruikssporen en kan krasjes of deukjes hebben. Dit neemt niet weg dat het nog altijd een prima toestel is.

Wat zit er in de doos:

Welke telefoon klasse je ook kiest, je krijgt er altijd een oplader bij. Een oplader bestaat uit een oplaadkabel en een stekker. Verder krijg je er een uitdrukpen bij voor het verwijderen van de simkaart.

Hoe wordt de telefoon getest en beoordeeld:

Alle telefoons die wij aanbieden zijn door Mobielalsnieuw uitgebreid getest en beoordeeld. Zij testen de software en controleren de hardware op vijftig verschillende punten.

Let op: Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten. 

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review


Anderen kochten ook