Actie: Iolo Privacy Guardian - Online Privacybescherming

Leerlingenprijs
€ 16,00
Adviesprijs € 34,95
Windows
Windows
download
Binnen 10 min als download beschikbaar!

Belangrijkste kenmerken Iolo Privacy Guardian

  • Zorgt ervoor dat je anoniem kunt browsen
  • Houdt jouw zoekgeschiedenis privé
  • Beschermt tegen een digitale profielopbouw of "vingerafdrukken" op basis van jouw gewoontes
  • Verhoogt de bescherming tegen identiteitsdiefstal
  • Stopt ad-trackers die je blijven volgen en bestoken met advertenties 

Online privacy bescherming is tegenwoordig essentieel. Zonder Privacy Guardian kunnen bedrijven en particulieren enorme hoeveelheden zeer specifieke informatie over jou verzamelen. Jouw digitale vingerafdruk is gebaseerd op wat je op het internet doet en veel van deze gegevens kunnen op verschillende manieren worden gebruikt.
Advertenties de je volgen

Jouw online zoekgedrag wordt geregistreerd en gebruikt om gerichte advertenties te sturen of spam e-mails. Dit kan erg vervelend zijn, vooral als je een aankoop hebt gedaan en niet meer geïnteresseerd bent in advertenties voor het product.

Gepersonaliseerde prijzen 

Als je online winkelt kunnen de prijzen die je ziet hoger zijn dan voor andere mensen. Dit gebeurt aan de hand van jouw internetgedrag. Prijzen die eerder lager waren zijn bij een tweede bezoek verhoogd. Denk aan ticketprijzen, hotels, etc.

Verkoop van jouw gegevens

Providers hebben toestemming nodig om jouw data met derden te delen. Hoe vaak gebeurt het niet dat je snel akkoord gaat met algemene voorwaarden?  Hiermee geef je vaak akkoord voor de verkoop of het beschikbaar stellen van jouw gegevens.

Systeem eisen

Windows® 10, 8.1, 8 or 7, 35 MB vrije harde schijf geheugen, 512 MB werkgeheugen (optimal 2 GB), internet connectie en Windows Administrator user account.

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Instructies

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.schoolspot.nl Klik op 'Mijn schoolspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.


Anderen kochten ook