Sticky Password

Leerlingenprijs
€ 19,00
Adviesprijs € 27,-
Apple Mac Windows
Apple Mac
Windows
download
Binnen 10 min als download beschikbaar!

* Vereiste velden

ACTIE: Van 18 mei t/m 18 juni is er een actie met Sticky Password. Gedurende deze periode is de prijs verlaagd van €20,- naar €14,50 en heeft het product een looptijd van 15 maanden in plaats van 12 maanden. 

Tegenwoordig heb je zoveel verschillende wachtwoorden voor zoveel verschillende systemen dat het niet meer te onthouden is. Denk alleen al aan de wachtwoorden voor je privé e-mail, je school/werk e-mail, je Facebook account, je DigiD voor overheidszaken, je laptop, je telefoon, je pinpas en je creditcard. En dat zijn dan nog de belangrijkste wachtwoorden. De gemiddelde Nederlander schat zelfs in dat hij rond de 22 wachtwoorden heeft. Hoe onthoud je dat nou allemaal? Sticky Password helpt je hierbij!

Sticky Password: Lokaal opslaan of in de Cloud?

In Sticky Password kan je al je wachtwoorden veilig opslaan dankzij een gecodeerde database. Het enige wachtwoord dat je nog hoeft te onthouden is je hoofdwachtwoord of vingerafdruk (voor iOS en Android) voor Sticky Password. Ook kan je in de instellingen van Sticky Password instellen of je wachtwoorden lokaal worden opgeslagen of in de Cloud worden opgeslagen. Deze instellingen kan je altijd weer veranderen. Ook als je er in het begin voor gekozen hebt om een back-up in de Cloud te maken, kan je deze gewoon weer wissen en overgaan op lokale opslag van je wachtwoorden.

Sticky Password: Synchroniseren

Daarnaast kan je ook instellen met welke apparaten Sticky Password synchroniseert. Je kiest dus bijvoorbeeld voor je laptop, je tablet en je smartphone. Zo kan je op alle drie de apparaten met het hoofdwachtwoord toegang krijgen tot al je andere wachtwoorden en codes. Het synchroniseren gaat allemaal via je thuisnetwerk. Als je al je wachtwoorden op één apparaat wil laten hoef je uiteraard niet te synchroniseren met andere apparaten.

Op iOS of Android  moet je de app Sticky Password Manager & Safe downloaden voordat je je mobiele apparaten kan laten synchroniseren met je hoofdapparaat (Windows of Mac pc).

Let op: Bij het bestellen van dit product moet je kiezen voor het besturingssyteem van je hoofdapparaat (Windows of Mac computer/laptop).

Sticky Password heeft ook een plug-in voor verschillende browsers. De meeste browsers slaan standaard al je wachtwoorden op, mits je daar toestemming voor geeft. Sticky Password doet ditzelfde op een nog veiligere manier. Ook herkent de plug-in wanneer je een nieuw account aanmaakt en vraagt hij je om het wachtwoord meteen te importeren in Sticky Password.

De systeemvereisten staan vermeld onder de ‘lees meer’ knop.

Minimale systeemvereisten

  • Windows XP en hoger
  • Mac OS X Lion (10.7) en hoger
  • Android 2.1 of hoger
  • iOS 7.X of hoger. Sticky Password is compatibel met iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus en iPad.

Kenmerken

  • Sticky Password is volledig in het Nederlands
  • Synchroniseren van meerdere apparaten via Wifi/LAN thuisnetwerk
  • Met browser plug-in
  • Onbeperkt aantal wachtwoorden

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Instructies

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Bekijk voor de juiste installatie van dit product onze handleidingen voor Windows of Mac.