Nieuwe Apple producten met korting!

Speciaal voor medewerkers en (ouders van) leerlingen in het basis- en speciaalonderwijs.

Apple producten

De basisonderwijskorting van Apple maakt de producten binnen het basisonderwijs voor een scherpere prijs beschikbaar, zodat je voordelig gebruik kunt maken van een iPad, MacBook of iMac. De korting is afhankelijk van de Apple-producten. Dankzij de basisonderwijskorting profiteer je van voordeel ten opzichte van de reguliere prijzen voor Apple-producten. 

Waarom Apple?

Apple-producten voor leerlingen en leerkrachten in het basis- en speciaal onderwijs komen goed van pas bij digitale leermethodes voor thuisgebruik. Het draagt ook bij aan de ontwikkeling van digitale vaardigheden van een kind. Je krijgt korting op computers, laptops, tablets en software voor Apple-producten. Schoolspot biedt naast nieuwe Apple-producten ook refurbished varianten aan. 

Mogelijkheden hardware en software

Apple-producten profiteren van de integratie van hardware en software. Apple is de fabrikant van de hardware en de ontwikkelaar van de software, waardoor de beide elementen goed op elkaar inspelen. Apple-producten halen de maximale prestaties uit de software, terwijl die inspeelt op de mogelijkheden van de hardware. Apple brengt jaarlijks een gratis update uit voor de iOS (iPad) en Mac OS X (MacBook & iMac) besturingssystemen, waardoor je de Apple-producten altijd met de nieuwste software kunt gebruiken. . 

Apple assortiment

Je vindt op schoolspot verschillende Apple-producten. Ben je op zoek naar een iPad met korting, een voordelige MacBook, een MacBook Air of misschien een iMac? Qua software voor Apple heb je de keuze uit Microsoft Office voor Mac, Adobe Creative Cloud voor Mac en antivirussoftware voor Mac. Je kunt zowel de hardware als software via schoolspot met korting bestellen. 


>>Meer iPads>>Meer Macbooks>>Meer accessoires>>Meer iMacs>>Meer Apple software