Nieuwe Apple producten met korting!

Speciaal voor medewerkers en (ouders van) leerlingen in het basis- en speciaalonderwijs.

Waarom onderwijskorting?

Op schoolspot mogen we onderwijskorting op Apple-producten bieden. Deze korting is alleen beschikbaar voor ouders met een kind in het basis- of speciaal onderwijs, en voor leerkrachten en medewerkers. Alleen dan mag je een account aanmaken op schoolspot en zo MacBooks, iPads en andere Apple gadgets bestellen met onderwijskorting. De korting loopt van 4% tot 10%, afhankelijk van de Apple-producten die je bestelt. Dankzij deze onderwijskorting profiteer je van voordeel ten opzichte van de reguliere prijzen voor Apple-producten.

Mogelijkheden hardware en software

Apple-producten profiteren van de integratie van hardware en software. Dit betekent dat Apple de fabrikant van de hardware, maar ook de ontwikkelaar van de software is. Hierdoor spelen beide elementen goed op elkaar in. Het haalt maximale prestaties uit de software, terwijl het inspeelt op de mogelijkheden van de hardware. Apple brengt jaarlijks een gratis update uit voor de iOS (iPad) en Mac OS X (MacBook & iMac) besturingssystemen, waardoor je de Apple-producten altijd met de nieuwste software kunt gebruiken.

Het Apple assortiment

Je vindt op schoolspot verschillende Apple-producten. Ben je op zoek naar een iPad met korting, een voordelige MacBook, een MacBook Air of misschien een iMac? Qua software heb je de keuze uit Microsoft Office voor Mac, Adobe Creative Cloud voor Mac en antivirussoftware voor Mac. Je kunt zowel de hardware als software via schoolspot met korting bestellen.