ICT-benodigdheden voor het nieuwe schooljaar!

Backtoschool

Wil je goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar beginnen? Op schoolspot vind je alles op het gebied van ICT voor een frisse start. Denk aan voordelige laptops voor thuis, Office-pakketten, typecursussen en de juiste beveiligingssoftware. 

Om je op weg te helpen hebben we onmisbare ICT-producten voor je op een rij gezet. Kijk daarom snel verder!

MacBooks, mini-laptops, smartphones...

Wil je je kind komend jaar een voordelige smartphone meegeven naar school of zoek je een voordelige laptop voor jezelf? We hebben tal van opties. Zo staan er in onze webwinkel prachtige Apple MacBooks klaar, maar ook scherpgeprijsde smartphones!


Microsoft-software voor een prikkie!

Naast laptops en tablets hebben we nog veel meer in ons assortiment. Voordelige software bijvoorbeeld! Wij verkopen Office ProPlus aan ouders (en leerlingen) voor maar € 3,99 per jaar. Leerkrachten en medewerkers in het onderwijs bestellen Office 2016 voor maar € 10,75!


Blind leren typen of programmeren!

Heb je al eens gekeken bij ons aanbod met digitale leermiddelen? Zo hebben we bijvoorbeeld leuke typecursussen waarmee kinderen spelenderwijs leren typen. En heb je de robotjes al gezien waarmee kinderen leren programmeren?Antivirus

Het wordt vaak vergeten, maar het is zo ontzettend belangrijk om een goed antivirusprogramma op je laptop, desktop en smartphone te hebben. Zo zorg je ervoor dat er niemand met bijvoorbeeld jouw identiteit-& bankgegevens en andere data vandoor gaat.