Schoolspullen met onderwijskorting!

Wil je goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar beginnen? Op schoolspot vind je alles op het gebied van ICT voor een frisse start. Denk aan voordelige laptops, Office-pakketten voor het maken van verslagen, of een leuke typecursus voor kinderen.

Daarnaast hebben we ook een groot aanbod beveiligingssoftware. Ook niet onbelangrijk!
Om je op weg te helpen hebben we benodigdde ICT-producten voor je op een rij gezet. Scroll snel verder.

Wil je je kind komend jaar een voordelige smartphone meegeven naar school of zoek je een voordelige laptop voor jezelf? En wat dacht je van MacBooks. Het staat allemaal bij ons in de shop. Naar alle hardware »

Naast laptops en tablets hebben we nog veel meer in ons assortiment. Voordelige software bijvoorbeeld! Wij verkopen Office 2019 aan ouders (en leerlingen) voor maar € 27,- per jaar. Leerkrachten en medewerkers in het onderwijs bestellen Office 2019 namelijk met kortig via schoolspot. Ga naar alle software »

Het wordt vaak vergeten, maar het is zo ontzettend belangrijk om een goed antivirusprogramma op je laptop, desktop en smartphone te hebben. Zo zorg je ervoor dat er niemand met bijvoorbeeld jouw identiteit-& bankgegevens en andere data vandoor gaat. Naar alle antivirus »

Heb je al eens gekeken bij ons aanbod met digitale leermiddelen? Zo hebben we bijvoorbeeld leuke typecursussen waarmee kinderen spelenderwijs leren typen. En heb je de robotjes al gezien waarmee kinderen leren programmeren? Naar alle digitale leermiddelen »