Soofos Online Cursus Basisfotografie - Spiegelreflexcamera

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 29,00 Adviesprijs € 75,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

In deze cursus leer je hoe je met je eigen spiegelreflexcamera mooie foto’s kunt maken. Je leert onder andere werken met witbalans, histogram, gebruik maken van autofocus en goed scherpstellen en nog veel meer. Je krijgt opdrachten om na te gaan of je de stof onder de knie hebt. Zo leer je ook door te doen.

Wat ontvang je bij de Online cursus Basis Fotografie:

  • Certificaat
  • Onbeperkte toegang
  • 18 lessen
  • 2 uur, 48 minuten
  • Nederlands gesproken
  • Inclusief opdrachten

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Producent Soofos
Besturingssysteem macOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Eula https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan