Actie: Staplessen Office 2013 en 2016

Leerlingenprijs
€ 15,00
Adviesprijs € 49,95
Windows
Windows
download
Binnen 10 min online beschikbaar
Tijdelijk in prijs verlaagd van €25 naar €15. Nu €10 extra korting! Actie loopt t/m 14 mei.

Met de staplessen Office volg je een cursus waarmee je stap voor stap leert werken met Microsoft Office 2013 en 2016 (Excel, Word, PowerPoint en Outlook) Je volgt de cursus achter je eigen computer. Je kunt de cursus zonder docent en in je eigen tempo volgen. De staplessen zijn geschikt als je voor het eerst kennismaakt met Microsoft Office, of als je graag meer wil leren over de mogelijkheden die de programma’s te bieden hebben.

Je leert grafieken maken, brieven naar meerdere personen sturen, werken met bijlagen, werken met eigen opmaak en sjablonen, formules maken in Excel, afbeeldingen toevoegen in een presentatie, e-mailregels instellen in Outlook en nog veel meer. Na de cursus Staplessen Office kun je omgaan met alle tools en opties in Excel, Word, PowerPoint en Outlook. Meer info over de lessen die je gaat volgen.

Staplessen Office 2013 en 2016

  • Aantal lessen: 143
  • Aantal stappen: 5099
  • Aantal schermopnamen: 432
  • Cursussen voor Office 2013 en 2016 (Excel, Word, Powerpoint, Outlook)
  • 1 jaar toegang tot de cursussen

Systeem eisen

- Om de stappen uit te voeren is een Nederlandstalige versie van Office 2013 of Office 2016 nodig.
 - Staplessen werkt in alle populaire browsers zoals Internet Explorer, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari, FireFox en Opera.
 - Volg de cursus op de computer waarop het programma is geïnstalleerd of gebruik een andere computer, laptop, tablet of smartphone als tweede scherm.
 - Staplessen werkt onder Windows, Mac OS, Linux, Android, Chrome OS, iOS en Windows Mobile.
 - Internettoegang.

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Instructies

Hoe werkt Staplessen


- Na het invoeren van je activeringscode kan je direct inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.


- Toegangsperiode: Je mag zelf bepalen wanneer je de code gebruikt en de toegangsperiode start. Activeer jouw toegang dan ook op het moment dat je met de cursus wilt beginnen.


- Wat ontvang je
Direct na afronding van jouw bestelling ontvang je via e-mail een link en een activeringscode. De activeringscode is alleen de eerste keer nodig. Na activering kun je inloggen met jouw Staplessen account.


- Jouw gebruikersaccount
Om toegang te krijgen, dien je een gebruikersaccount te maken. Jouw account bestaat uit een gebruikersnaam, naam, e-mailadres en de activeringscode. Na activering ontvang je jouw wachtwoord.