Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 27,50 Adviesprijs € 39,99
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

ESET Internet Security 2020

Met ESET Internet Security 2020 haal je een zeer stabiele en uitgebreide internetbeveiliging in huis die beschermt tegen bijna alle gevaren van het internet. ESET Internet Security biedt goede bescherming tegen antimalware en een antivirussen. ESET Internet Security biedt naast antivirus en antispyware bescherming nog meer: een persoonlijke firewall, hulp bij internet bankieren, gratis Nederlandse support tijdens werkdagen en in het weekend. 


ESET stoort niet

Met de game-mode hoef je niet bang te zijn dat ESET Internet Security opeens begint te scannen tijdens het gamen of een kijken van een film. De game mode schakelt in zodra je een full-screen applicatie opstart. De Exploit Blocker beschermt je computer tegen virussen tegen toepassingen die vaak doelwit zijn van misbruik, zoals je webbrowsers, PDF-readers, e-mail cliënts en Microsoft Office-onderdelen.

Eset Internet

Twijfel je tussen ESET NOD32 Antivirus, Internet Security of Multi-Device Security Pack? Kijk dan hier wat de verschillen zijn tussen de pakketten.

Eset Internet
 
  • Windows 10, 8.x, 7 SP1 (met laatste Windows updates), Home Server 2011 (64-bit).
  • Intel® of AMD x86-x64. Dit product vereist een internetverbinding
  • Vrije schijfruimte: 400 MB
  • Geheugenverbruik: 100 MB
Medium Download
Producent ESET
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Windows
Taal Nederlands & Engels
Speciale voorwaarden - Door dit product aan te schaffen krijg je een abonnement met gratis updates voor Eset Internet Security 10. - Eset Internet Security 10 wordt geleverd met 1 of 3 licenties. Hiermee kan het product op 1 computer of tot maximaal 3 computers geïnstalleerd en gebruikt worden
Instructies Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.schoolspot.nl Klik op 'Mijn schoolspot 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij schoolspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW.
Bitversie 32- of 64-bits
Eula http://www.eset.com/nl/legal-information/
Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.schoolspot.nl Klik op 'Mijn schoolspot 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan