5 digitale goede voornemens voor het jaar 2018


Het zit er alweer op, het jaar 2017. En zoals altijd is dit het moment van de goede voornemens. Wil je bijvoorbeeld meer gaan sporten, minder stressen of vaker thuis zijn? Wat je ook van plan bent; het volhouden van zo’n voornemen is niet altijd even makkelijk. Daarom hebben wij 5 digitale goede voornemens bedacht, die praktisch en doeltreffend zijn en die gemakkelijk(er) vol te houden zijn.

 

Voornemen 1: Ik zet vanaf nu alles op m'n harde schijf

Zit je geheugen van je pc vol? Maak het jezelf gemakkelijk en koop een harde schijf. Geen gedoe met te weinig ruimte (want 1 TB is veeeeeeel) en zo bewaar je al je documenten op een veilige plek. Deze harde schijf van Toshiba heeft volop ruimte voor al je bestanden.

Naar alle opslag  ►

Voornemen 2: Ik ga meer sporten (met mijn Fitbit)

Meer sporten, gezonder eten. Ja, die horen we vaker. En het is zo ontzettend lastig vol te houden. Maar met zo'n toffe Fitbit wordt het allemaal al wat leuker!

Naar alle Fitbits ►
Voornemen 3: Ik kies voor Safety first

Antivirussoftware is een ietwat saai onderwerp, maar het is wel ontzettend belangrijk. Je wilt namelijk niet dat indringers aan de haal kunnen met je bestanden of nog erger: je geld! Bekijk daarom de beveiliging van Norton eens (beste uit de test van de Consumentenbond 2017)!

Check hier alle antivirus ►

Voornemen 4: Ik ga wat nieuws leren

Nieuwe vaardigheden leren, dat is  altijd een goed idee. Of het nou zingen is, een website bouwen of piano spelen. Dat doe je bijvoorbeeld met  onze Soofos cursussen! En gelukkig hoeft dat ook helemaal niet veel te kosten.

Klik hier voor al onze cursusssen ►

 

Voornemen 5: Ik ga meer e-books lezen (op mijn Kobo e-reader)

Toegegeven, boeken lezen voelt misschien wat ouderwets. Maar niet als je dat doet op je e-reader! Geen last van felle zon op je witte pagina’s en ook geen overvolle koffer vol met boeken. Wat dacht je van de Kobo e-reader, die waterdicht is en bovendien beschikt over ComfortLight PRO, waardoor je altijd en overal kunt lezen.

Ga direct naar alle e-readers ►