• Gratis Windows 10 voor leerlingen en ouders!

Betalen voor Windows 10? Niet als jouw kind op de basisschool zit. Als ouder download je Windows 10 helemaal voor niks-nop-nada. Leerkrachten en medewerkers van een basisschool downloaden Windows 10 tegen een kleine vergoeding.


♦ Microsoft Office 2019 voor € 27

Nog meer voordeel als ouder van een basisschoolkind! Office 2019 voor Windows / Mac kost in onze winkel slechts € 27 voor ouders. Geef je les of werk je op een basisschool? Dan hebben we ook een mooi Office-assortiment voor jou!


∞ Voor € 24 kun je veilig internetten, veilig bankieren en meer!

Veilig surfen begint met het installeren van een goede security-software. Deze software beschermt tegen virussen, maar ook tegen schadelijke downloads en zorgt voor anti-spam! Kun je lastig een keuze maken? Wellicht kan deze pagina je helpen!


> Een compacte krachtpatser

Kijk dat zijn nog eens prijzen! De HP Elitebook 2560P kost slechts € 249,99 en is een compacte laptop waar je thuis of op school veel plezier van gaat hebben. 


¤ Vlog-software van Vegas Movie Pro 14

Te leuk om met je kind te doen:vloggen! Voor iedereen die zijn zelfgemaakte beelden wil omtoveren tot een echte vlog is er het programma Vegas Movie Studio, bij ons te koop voor maar € 42,50! Ben je benieuwd wat je ermee kunt maken? Dan kun je hier de vlog bekijken die op de IPON onderwijsbeurs gemaakt is!


Ben jij blij met schoolspot? Word dan onze vriend!