Gratis Satechi of Powerbank bij aanschaf van een Apple MacBook!

Het zijn de pareltjes onder de laptops: de MacBooks van Apple. Ze zien er niet alleen beeldschoon uit, maar deze laptops zijn ook ontzettend gebruiksvridenlijk. Zo heb je bijvoorbeeld een eigen iCloud waar je je foto's en bestanden automatisch in bewaart. Daarnaast staan er tal van handige programma's op je Mac, zowel iMovie voor het monteren van video's en Pages voor het maken van verslagen.

Bestel je in de periode van 12 augustus tot 30 september 2019 een MacBook in de schoolspot-webwinkel? Dan krijg je er een gratis Thule rugzak of  Satechi Type-C USB bij. Dit gratis cadeau wordt automatisch naar je toegestuurd en je hoeft de cadeau dus niet in je winkelmandje te stoppen. Ook mag je zelf kiezen welk cadeau je wilt ontvangen. Dit wijst zich vanzelf tijdens het bestelproces.


Hoe werkt de actie precies?

Plaats tijdens de actieperiode een bestelling van een Apple MacBvooks waar het actielogo bij staat. Zodra je gaat bestellen, maak je een keuze voor je gratis cadeau. Kies voor de rugzak, of de Satechni Type-C USB en wij regelen de rest.

Ons Macbook aanbod

Macbook Pro Touch 15 inch
Macbook Pro Touch 13 inch
Apple Macbook Air