Gratis Windows 11 upgrade education - Student

Onderwijsprijs € 0,00
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad
Let op: Deze licentie is alleen te activeren in de EMEA-regio (Europa, Middle East & Africa).

Nieuwe updates in Windows 11

  • Microsoft Teams: gratis bellen of chatten vanaf je desktop
  • Widgets voor nieuws, informatie en entertainment
  • Nieuwe Microsoft Store
  • Nieuw niveau van gaming met realistische grafische capaciteiten

Windows 11 draait om technische verbinding met medestudenten, collega’s, familie en vrienden. Het biedt een rustige ruimte, met verbeteringen voor jouw creatieve uitingen. Er is een verjongd startmenu en een aantal nieuwe functies in apps die je dagelijks gebruikt zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Daardoor kun je je productiviteit optimaliseren. Deze versie van Windows biedt nieuwe mogelijkheden voor gamers met de realistische grafische capaciteiten. Windows 11 maakt het bovendien nog makkelijker om te multitasken. Het geeft je toegang tot apps, heeft snap-indelingen, bureaubladen en een nieuwe, intuïtievere redocking-ervaring.

Op welke apparaten kan Windows 11?

Windows 11 is beschikbaarheid op de meest uiteenlopende apparaten. Enkel Windows 10-pc’s zijn gratis op te graden naar Windows 11.

De Check: is je pc klaar voor Windows 11?

Wil je weten of jouw apparaat ook compatibel is met de nieuwste Windowsversie? Je kunt met onderstaande checklist nagaan of jouw apparaat mogelijk geschikt is voor Windows 11.

Systeemvereisten:
Om de betrouwbaarheid, beveiliging en compatibiliteit van Windows 11 te kunnen waarborgen, is het belangrijk dat je apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoet. De processor moet minimaal 1 GHz of sneller zijn, met 2 of meer cores. Daarnaast moet het een 64-bits processor zijn, of een systeem op een chip (SoC). Het minimale werkgeheugen voor Windows 11 moet 4 GB RAM zijn. Daarnaast moet de opslagruimte op het apparaat 64 GB of groter zijn.

Systeemfirmware moet geschikt zijn voor UEFI Secure Boot. Daarnaast moet je TPM versie 2.0 zijn. TPM staat voor Trusted Platform Module. Je kunt op internet opzoeken hoe je je pc kunt activeren om aan de systeemfirmware- en TPM-vereisten te voldoen.

Als je Windows 11 Home wilt installeren, heb je een Microsoft-account en internetverbinding nodig. Microsoft update de systeemvereisten regelmatig. Check voor de laatste update over de systeemvereisten deze pagina.

Het kan zijn dat Windows 11 niet op jouw apparaat kan draaien en dat je nog niet toe bent aan een nieuw apparaat. Mocht je beschikking hebben tot Windows 10, wees gerust: Windows 10 wordt in ieder geval tot en met 14 oktober 2025 ondersteund.

Gratis upgrade aangeboden?

Op je apparaat moet Windows 10, versie 2004 of later, worden uitgevoerd om te kunnen upgraden. Gratis updates zijn beschikbaar via Windows Update in Instellingen>Updates en beveiliging.

Wanneer Windows 11 is uitgebracht, biedt Windows Update ook een manier om te beoordelen of je in aanmerking komt voor een upgrade. Je kunt dit openen vanaf Instellingen > Update & Security.

 

Microsoft stelt de volgende eisen aan een device:

Processor
Minimaal 1 GHz

Werkgeheugen
Minimaal 4 GB

Vrije opslagruimte: 
64GB

Beeldscherm: 
High Definition (720p), groter dan 9" diagonaal.

Voor meer informatie, zie de website van Microsoft. 

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Action message Let op: Deze licentie is alleen te activeren in de EMEA-regio (Europa, Middle East & Africa).
Medium Download
Producent Microsoft
Bitversie 32- en 64-bits
Taal Meerdere talen
Beschikbaar voor Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 apparaat
Looptijd licentie Tijdelijk gebruiksrecht
Instructies De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Eula https://www.microsoft.com/en-us/Useterms/Retail/Windows/10/Useterms_Retail_Windows_10_Dutch.htm
De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan