Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 25,00 Adviesprijs € 99,00
Android
Apple Mac, iOS
Chrome OS
Linux
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

In deze online cursus Excel komen alle functies en vaardigheden aan bod die je nodig hebt omaan de slag te gaan met dit spreadsheet programma. Met 3,5 uur aan videomateriaal en het bijgeleverde oefenmateriaal leer je meer over de functionaliteiten die dit programma heeft. Je kan deze online cursus overal volgen, zolang je maar internet hebt.


Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos. Het programma Excel is niet in de cursus inbegrepen. 


Medium Online dienst
Producent Soofos
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Android, Apple Mac, Chrome OS, iOS, Linux, Windows
Taal Nederlands
Beschikbaar voor: Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Eula https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan