Soofos Online cursus Videomontage met Premiere Pro

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 25,00 Adviesprijs € 99,00
Android
Apple Mac, iOS
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Let op: het programma Premiere Pro is niet inbegrepen.

In deze online cursus Videomontage met Premiere Pro leer je videotechnieken welke handig zijn bij het bewerken van je filmfragmenten. Adobe Premiere is een video-edit programma met gereedschappen en functies om video en geluid te monteren. Het programma heeft After effects om tekst en graphics creatief toe te voegen aan je video’s. Wat ontvang je bij de Online cursus Effectiever Studeren
:

  • Levenslange toegang
  • 61 lessen
  • 4 uur, 33 minuten
  • Nederland gesproken

Je kan deze online cursus overal volgen, zolang je maar internet hebt.

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos.

Action message

Let op: het programma Premiere Pro is niet inbegrepen.

Medium Online dienst
Producent Soofos
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Android, Apple Mac, iOS, Windows
Taal Nederlands
Beschikbaar voor: Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Eula https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan