Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 29,00 Adviesprijs € 49,00
Android
Apple Mac, iOS
Linux
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Online cursus: Leer zingen met Soofos

  • Leer zingen, waar en wanneer je wilt;
  • Cursus is volledig in het Nederlands;
  • Inclusief werkboek;
  • Onbeperkte toegang tot de lessen;
  •  In totaal 20 uitgebreide videolessen; 
  • Ontwikkel een uitstekende basistechniek.

Altijd al willen leren zingen? Ontdek hoe jij zonder ervaring in 20 weken leert zingen. Ontwikkel een unieke zangstem en leer de wereldberoemde Complete Vocal Technique methode.

Leer zingen met online Soofos cursus
Door de video’s en het lesmateriaal leer je stap de onderdelen van de Complete Vocal Technique, waaronder een goede basis en verschillende zangtechnieken. Ook krijg je tips over auditie doen en podiumangst overwinnen.

Wat leer je in de cursus:

  • Goede basistechnieken;
  • Een goede lichaamshouding;
  • Verschillende zangtechnieken;
  • Goed gebruik van de stem.

Leer op je eigen tempo
Je volgt deze zangcursus op het online platform van Soofos. Je kunt dus op ieder moment van de dag aan de slag. De cursus bestaat uit videolessen en opdrachten. Uiteraard kun je de lessen op je eigen tempo volgen en krijg je na aanschaf direct toegang tot het platform.

Geschikt voor zowel Mobiel, Tablet als Desktop (Mac / Windows)
Medium Online dienst
Producent Soofos
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Android, Apple Mac, iOS, Linux, Windows
Beschikbaar voor: Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Speciale voorwaarden Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij schoolspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Eula https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan