Apple iPhone 5S 16GB Zwart

Leerlingenprijs
€ 275,00
Adviesprijs € 325,-
iOS
iOS
delivery
Binnen 5 werkdagen per post verzonden

Een refurbished iPhone 5S voor een mooie prijs; die koop je bij schoolspot! Heel handig voor kinderen die bijvoorbeeld volgend jaar naar de middelbare school gaan en daarom alleen naar school lopen of fietsen. Maar ook voor kinderen in de bovenbouw kan deze superpopulaire smartphone van pas komen.

De iPhone 5S heeft16GB capaciteit met een 4 inch beeldscherm voor een geeft geweldig beeld. Hij werkt bovendien snel dankzij de A7 Dual Core processor en heeft ook voldoende opslagcapaciteit. Daarnaast maak je de mooiste foto’s met de 8.0 megapixel camera. 

A7X Dual Core

De nieuwe en krachtigere A7-chip is nog sneller en volgens Apple zelfs twee keer sneller dan zijn voorganger! 

De iSight-camera voor Full-HD opnames

Met de ingebouwde iSight-camera kan je de mooiste foto's maken en bovendien in Full-HD (1920 x 1080) filmen. Zo maak je gemakkelijk mooie foto’s van je vrienden, tijdens een vakantie of op de sportclub. De smartphone heeft tevens beeldstabilisatie waardoor je beelden niet schokkerig worden vastgelegd. Natuurlijk kun je met de camera ook FaceTime met je vrienden en de tofste foto’s maken met Photo Booth. 

iOS 9

In iOS 9 kun je je gezondheids- en fitnessapps met elkaar laten communiceren, met je fitnessinstructeur en zelfs met je dokter. Met deze versie heb je nieuwe toetsenbordopties tot je beschikking en meer mogelijkheden om materiaal te delen. iCloud en Touch ID kun je bovendien op allerlei nieuwe manieren gebruiken. 

Simlockvrij

De refurbished iPhone is simlockvrij en kan gebruikt worden met alle providers.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review


Anderen kochten ook