Apple iPhone 5S 32GB Zwart

Leerlingenprijs
€ 375,00
Adviesprijs € 599,-
delivery
Tijdelijk niet leverbaar

Op zoek naar een voordelige iPhone? Dan is de refurbished iPhone 5S met 32 GB wellicht wat voor jou! De iPhone draait op IOS 9 en is dus helemaal up-to-date en wordt geleverd met 12 maanden garantie. Ideaal voor als je een iPhone zo goed als nieuw wilt kopen maar daar niet de hoofdprijs voor wilt betalen.

De iPhone 5S met het prachtige en gebruiksvriendelijke design van Apple heeft een 4 inch beeldscherm en beschikt over een krachtige A7-chip waardoor deze iPhone volgens Apple 2 x sneller is dan zijn voorganger. En met de ingebouwde iSight-camera maak je beeldschone foto’s en kun je in full HD filmen.

iOS 9:
In iOS 9 kun je je gezondheids- en fitnessapps met elkaar laten communiceren, met je fitnessinstructeur en zelfs met je dokter. Je hebt nieuwe toetsenbordopties tot je beschikking en meer mogelijkheden om je materiaal te delen.iCloud en Touch ID kun je op allerlei nieuwe manieren gebruiken.

Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met SES Computers. Bij dit product gelden de algemene- en garantievoorwaarden van SES Computers. Je ontvangt bij levering een pakbon van SES Computers met de garantievoorwaarden, je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met SES Computers. Beroep je je op herroepingsrecht, dan handelt SES Computers dit rechtstreeks met je af.

Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van SES computers via tel: 078-6572450 of mail naar t.willekens@sescomputers.nl met CC aan info@sescomputers.nl.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review