Samsung Chromebook X303

Leerlingenprijs
€ 179,99
Adviesprijs € 269,99
Chrome OS
Chrome OS
delivery
Binnen 2 werkdagen per post ontvangen

Belangrijke kenmerken van de Samsung Chromebook X303

Deze refurbished Chromebook van Samsung is uiterst compact en heeft een accuduur van tot wel 6 uur. Wat natuurlijk handig is als je thuis op de bank een video of film kijkt of een game speelt. De 11.6 inch Refurbished Chromebook start op in enkele seconden en is dan direct klaar voor gebruik. Door gebruik te maken van de handige apps van Google kun je direct aan de slag en bovendien is een virusscanner niet meer nodig. Deze Samsung Chromebook X303 beschikt over een SSD met 16GB opslagcapaciteit. Je kunt er dus wel even mee voorruit.

Meer informatie over de Chrome OS:

In tegenstelling tot een laptop van Windows, heeft een Chromebook een ander besturingssysteem. Chrome OS is het besturingssysteem van Google. Qua opmaak en mogelijkheden is het op enkele gebieden wat beperkter dan Windows. Wat je nodig hebt om de Chromebook te kunnen gebruiken, is een internetverbinding. .

Een Chromebook is ideaal voor privé gebruik, maar wordt ook meer en meer gebruikt voor onderwijsdoeleinden.

Wat is een refurbished Chromebook eigenlijk?

Refurbished laptops zijn tweedehands chromebooks die in perfecte conditie zijn en van zakelijke topkwaliteit. De chromebooks komen van grote bedrijven en faillissementen en worden uitvoerig gecontroleerd, opgeschoond en geüpgrade. De chromebooks worden geleverd met 12 maanden schriftelijke garantie en 3 maanden garantie op de accu. Bovendien verkeren alle accu's in zeer goede staat.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review