HP Elitebook Folio 9470m

Leerlingenprijs
€ 339,99
Adviesprijs € 439,-
delivery
Binnen 1 week per post verzonden

Belangrijke kenmerken HP Elitebook Folio 9470m

Platter, nieuwer en beter. We hebben het over de refurbished HP Elitebook Folio 9470M Ultrabook! Deze high-end Ultrabook is een superplatte laptop met waanzinnig krachtige hardware. Ook is de laptop licht van gewicht en dus gemakkelijk mee te nemen naar school of kantoor. Daarnaast ziet de HP Folio er dankzij het strakke design prachtig uit. Ook niet geheel onbelangrijk toch?

Krachtige Intel Core i5 processor

Deze refurbished HP laptop levert zeer goede (grafische) prestaties met de krachtige Intel Core i5 processor. De laptop start bovendien supersnel op door de gebruikte processor in combinatie met de 180GB SSD. De laptop is snel in gebruik, wat zorgt voor veel gebruiksgemak. Ook is de Folio uitgerust met een USB3.0, Displayport en een webcam.

SSD:

Wanneer een laptop over een SSD beschikt, is hij veel sneller dan een gewone harde schijf. Ten opzichte van een conventionele schijf heeft een SSD geen draaiende onderdelen en is daardoor sneller in het opstarten en gebruikt bovendien een stuk minder stroom. 

Wat zijn refurbished laptops eigenlijk?

Refurbished laptops zijn tweedehands laptops die in perfecte conditie zijn en van zakelijke topkwaliteit. De laptops zijn afkomstig van grote bedrijven en faillissementen en worden door ons uitvoerig gecontroleerd, opgeschoond en geüpgrade. Alle laptops worden geleverd met 12 maanden schriftelijke garantie en 3 maanden garantie op de accu. Bovendien verkeren alle accu's in zeer goede staat.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review