HP Elite 8200

Leerlingenprijs
€ 269,99
Adviesprijs € 299,99
delivery
Binnen 2 werkdagen per post ontvangen

Belangrijke kenmerken HP Elite 8200

De refurbished HP Elite 8200 zorgt voor extreme prestaties dankzij de 2e generatie Intel Core i5-2400 processor en 4GB geheugen. De extreem snelle processor maakt deze refurbished computer ideaal voor intensief gebruik. Zo zijn bijvoorbeeld zware, professionele applicaties zoals Autocad en Photoshop geen probleem voor de Elite krachtpatser. Ook is deze refurbished computer van HP geschikt voor videobewerking dankzij de krachtige Intel i5 Grafische chip.

Meer informatie over de Intel Core i5 processor:

De Intel Core i5 processor is geschikt voor het echte zware werk en is bovendien uniek omdat deze bestaat uit 2 of 4 kernen processoren. Ook is de Intel Core i5 uitgerust met een GPU en DDR3 geheugencontroller wat zorgt voor betere grafische prestaties. Dankzij de slimme techniek is deze processor niet alleen heel snel, maar ook nog eens hartstikke energiezuinig.

Over de schijfruimte van de HP Elite 8200

De harde schijf van 250GB is ruim voldoende voor het dagelijks gebruik. Als je veel films of games op wilt gaan slaan is het slim een grote schijf (extern) aan te schaffen. 250 GB staat ongeveer gelijk aan 50.000 mp3-bestanden of foto's.

Wat zijn refurbished computers eigenlijk?

Refurbished laptops zijn tweedehands desktops die in perfecte conditie zijn en van zakelijke topkwaliteit. Deze desktops zijn afkomstig van grote bedrijven en faillissementen en worden door ons uitvoerig gecontroleerd, opgeschoond en geüpgrade. De computers worden geleverd met 12 maanden schriftelijke garantie.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review