Bezig met ophalen aanbod

Adviesprijs

Bezig met ophalen aanbod


Binnen 2 werkdagen per post ontvangen

Belangrijke kenmerken HP Elite 8200

De refurbished HP Elite 8200 zorgt voor extreme prestaties dankzij de 2e generatie Intel Core i5-2400 processor en 4GB geheugen. De extreem snelle processor maakt deze refurbished computer ideaal voor intensief gebruik. Zo zijn bijvoorbeeld zware, professionele applicaties zoals Autocad en Photoshop geen probleem voor de Elite krachtpatser. Ook is deze refurbished computer van HP geschikt voor videobewerking dankzij de krachtige Intel i5 Grafische chip.

Meer informatie over de Intel Core i5 processor:

De Intel Core i5 processor is geschikt voor het echte zware werk en is bovendien uniek omdat deze bestaat uit 2 of 4 kernen processoren. Ook is de Intel Core i5 uitgerust met een GPU en DDR3 geheugencontroller wat zorgt voor betere grafische prestaties. Dankzij de slimme techniek is deze processor niet alleen heel snel, maar ook nog eens hartstikke energiezuinig.

Over de schijfruimte van de HP Elite 8200

De harde schijf van 250GB is ruim voldoende voor het dagelijks gebruik. Als je veel films of games op wilt gaan slaan is het slim een grote schijf (extern) aan te schaffen. 250 GB staat ongeveer gelijk aan 50.000 mp3-bestanden of foto's.

Wat zijn refurbished computers eigenlijk?

Refurbished laptops zijn gebruikte desktops die in perfecte conditie zijn en van zakelijke topkwaliteit. Deze desktops zijn afkomstig van grote bedrijven en faillissementen en worden door ons uitvoerig gecontroleerd, opgeschoond en geüpgrade. De computers worden geleverd met 12 maanden schriftelijke garantie.

Specificaties
Merk HP
type Elite 8200
Processor Intel Core i5-2400
Geheugen 4GB DDR3
Harde schijf 250GB SATA
SSD Nee
Optische drive DVD-Drive
Grafische kaart Onboard Graphics
LAN Ja
Wifi Nee
USB 2.0 Ja
USB 3.0 Nee
VGA Ja
DVI Nee
HDMI Nee
Luidsprekers Interne Speaker
Line-in/Line-out Ja / Ja
Firewire Nee
E-SATA Nee
Bluetooth Nee
Blu-ray Nee
Webcam Nee
Cardreader Nee
Besturingssysteem Windows 7 / Windows 10 (gratis update binnen 1 jaar na 29-07)
Overige Display port
Garantie 12 maanden 
Leveringswijze Binnen 2 werkdagen per post ontvangen
Prijs € 200 - € 300
Medium Hardware
Producent HP
Bedenktermijn Wettelijke bedenktermijn van 14 dagen
Eula http://sescomputers.nl/voorwaarden/
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan