Macbook Unibody

Leerlingenprijs
€ 379,99
Adviesprijs € 449,-
Apple Mac
Apple Mac
delivery
Binnen 2 werkdagen per post ontvangen
Hij is mooi om te zien, krachtig in gebruik en is makkelijk om mee te nemen. Dit gaat natuurlijk over de MacBook Unibody White!

Intel Core2Duo 2.26GHz processor en 4GB intern geheugen
Deze laptop komt met een 13.3 inch beeldscherm en heeft een Intel Core2Duo 2.26GHz processor en 4GB intern geheugen De MacBook wordt geleverd met één van de nieuwste versies van het besturingssysteem macOS; namelijk Sierra en is hierdoor meteen in gebruik te nemen. Op Sierra kun je alle nieuwe programma’s en apps draaien! Zo hoef je dus nooit meer gescheiden te zijn van je favoriete websites en meest gebruikte software, zoals Office.

Deze MacBook is dus zeker gebruiksvriendelijk, ook voor kinderen! En hij komt compleet met onder andere Bluetooth, Firewire en displayport aansluiting.

Refurbished Macbooks
Dit zijn tweedehands MacBooks die in perfecte conditie zijn en van zakelijke topkwaliteit. Deze laptops zijn afkomstig van grote bedrijven en faillissementen en worden door ons uitvoerig gecontroleerd, opgeschoond en geüpgrade. Alle laptops worden geleverd met 12 maanden schriftelijke garantie en 3 maanden garantie op de accu. Alle accu's verkeren in zeer goede staat.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review