Nieuwe laptop kopen?

Het kan best lastig zijn om een nieuwe laptop uit te kiezen. Want ga je voor de populaire modellen van Apple? Of geef je liever wat minder uit en ga je voor een budget model zoals een refurbished laptop? Om het wat gemakkelijker te maken hebben wij op deze pagina onze laptops in categorieën verdeeld, zodat jij gemakkelijk een keuze maakt. 

  • Ik wil een laptop onder de €500,-
  • Ik wil een Apple MacBook.
  • Ik wil een Chromebook.
  • Ik wil een Refurbished laptop.
  • Ik wil een basislaptop voor een normale prijs.
Koop bij schoolspot

Op schoolspot vind je verschillende laptops die nog geen € 500 kosten. Hierboven zie je daar een selectie van. Deze Windows-laptops zijn ideaal om op te internetten of wat werk te doen met simpele programma's zoals Word en Excel.

> Meer laptops voor lage prijzen

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor die oh-zo-mooie MacBooks. Deze modellen zijn wat prijziger, maar worden gebruiksvriendelijk en betrouwbaar genoemd. Ook de krachtige accu wordt vaak benadrukt en ook werkt je MacBook perfect samen met je iPhone (mocht je die hebben).

> Meer Apple MacBooks

Ga je voor budget? Dan zijn refurbished laptops dé oplossing. Alle refurbished modellen worden gecheckt, beoordeeld en geüpgraded. In het schoolspot-aanbod vind je volop bekende merken voor lage prijzen. Deze laptops zijn ideaal voor kinderen, maar ook als je zelf graag een voordelige laptop wilt hebben om op te werken, is Refurbished een categorie waar je terecht kunt. 

> Meer Refurbished laptops

Ze zijn niet té duur, maar gaan zeker een tijdje mee. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van laptops tussen de €500,-  en €800,-. Deze hebben betere specificaties dan budget laptops, maar zijn nog steeds betaalbaar. 

> Meer laptops onder de € 800