Office 2019 voor Windows - Medewerker

Beoordeling:
100 % of 100
Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 27,00
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Let op: Het is helaas is niet mogelijk het Office 365 pakket te installeren op een Chromebook.

Let op: Office 2019 werkt alleen op Windows 10!

Belangrijkste kenmerken Microsoft Office 2019 for Windows:

Microsoft Office 2019 is de beste optie voor iedereen die Office op één computer willen gebruiken en geen abonnement willen. Office 2019 is perfect voor teamwerk. Wanneer je het document opslaat in de cloud kan je eenvoudig tegelijkertijd in hetzelfde document werken in Word en PowerPoint. Office 2019 is een eenmalige aankoop. Dit betekent echter dat Office 2019 niet beschikt over een upgrade-optie. Wanneer je altijd de laatste functionaliteit wilt kies dan voor Office 365. Office 2019 bevat de volgende programma's:

 • Word 2019
 • Excel 2019
 • PowerPoint 2019
 • Outlook 2019
 • Access 2019
 • Publisher 2019
 • OneNote (Let op: de laatste versie van OneNote maakt standaard deel uit van Windows 10)

Functies Microsoft Office 2019 for Windows:

 • Werkt perfect samen met Windows 10
 • Altijd toegang tot je bestanden via OneDrive
 • Keuze tussen Nederlands, Engels, en 40 andere talen
 • Samenwerken aan documenten
 • Eenvoudig delen
 • Geoptimaliseerd voor (touch) aanraking

Nieuw in Microsoft Office 2019:

Word: Daar is nu te kiezen voor een donker thema, ideaal voor wie vaak 's avonds nog achter de pc zit. Ook nieuw is een spraak-naar-tekst-functie, zodat je kunt dicteren. Momenteel is er nog geen ondersteuning voor de Nederlandse taal. De nieuwe voorleesfunctie werkt wel in onze taal.

PowerPoint: In PowerPoint kun je aan de slag met Zoom en Morph. Zoom is een manier om tijdens een presentatie snel een overzicht te krijgen van alle dia's en vervolgens rap naar de slide te springen die je zoekt.

Excel: Het zal je niet verbazen dat er in Excel verschillende nieuwe formules zijn bijgekomen, naast aanpassingen aan bestaande formules zodat deze gemakkelijker uit te voeren zijn. Ook zijn er nieuwe manieren om data te visualiseren.

Outlook: Outlook biedt momenteel de Focussed Inbox, 'Postvak in met prioriteit'. Het mailprogramma maakt automatisch onderscheid tussen belangrijke mailtjes en bijvoorbeeld reclame-mails. Je kunt dit als je wilt ook weer uitschakelen. Tevens handig zijn @-mentions, zodra iemand specifiek jouw aandacht wil trekken in een mail die aan meerdere mensen wordt verstuurd.

Microsoft Windows 10: Heb je Windows 10 geïnstalleerd op je computer? Microsoft Office 2019 werkt perfect samen met Windows 10. Nog geen Windows 10? Download Microsoft Windows 10 - Education gratis als student.

Computer en processor


1,6 GHz of sneller, dual-core

Geheugen
4 GB RAM; 2 GB RAM (32-bits)

Harde schijf
4 GB beschikbare schijfruimte

Beeldscherm
Schermresolutie van 1280 x 768 (32-bits vereist hardwareversnelling voor 4K en hoger)

Grafische weergave
Voor grafische hardwareversnelling is DirectX 9 of hoger vereist, met WDDM 2.0 of hoger voor Windows 10 (of WDDM 1.3 of hoger voor Windows 10 Fall Creators Update).

Besturingssysteem
Windows 10 SAC, Windows Server 2019, or Windows 10 LTSC 2019

Browser
De huidige versie van Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome of Firefox.

.NET-versie
Voor sommige functies moet .NET 3.5 of 4.6 of hoger ook zijn geïnstalleerd.

Action message

Let op: Het is helaas is niet mogelijk het Office 365 pakket te installeren op een Chromebook.

Medium Download
Producent Microsoft
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Windows
Beschikbaar voor: Leerkracht
Aantal apparaten/gebruikers 1 apparaat
Looptijd licentie Tijdelijk gebruiksrecht
Speciale voorwaarden
 • Je dient de software binnen 30 dagen na aanschaf te downloaden, na deze periode is de download niet langer beschikbaar
 • MS Office Professional Plus 2019 bevat zowel de 32-bits als de 64-bits versie van de software, één van de versies kan en mag geïnstalleerd worden met de bijgeleverde product key
 • Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.schoolspot.nl Klik op 'Mijn schoolspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
 • MS Office Professional Plus 2019 kan alleen via een zogenoemde download manager gedownload en geïnstalleerd worden, het is niet mogelijk dit product webbased te downloaden en/of buiten de download manager om te installeren. 
 • De download manager kan alleen gebruikt worden op de computer waarop ook de installatie van MS Office Professional Plus 2019 plaats vindt
 • MS Office Professional Plus 2019 kan en mag op één computer geïnstalleerd en gebruikt worden
Instructies

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.schoolspot.nl Klik op 'Mijn schoolspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Raadpleeg voor een soepele installatie van Office 2016 voor Windows onze handleiding.

Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Alle producten die je bij schoolspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Bitversie 32- en 64-bits
Eula https://products.office.com/nl-nl/microsoft-software-license-agreement

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.schoolspot.nl Klik op 'Mijn schoolspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Raadpleeg voor een soepele installatie van Office 2016 voor Windows onze handleiding.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan