Dash & Dot

Leerlingenprijs
€ 245,00
Adviesprijs € 249,99
delivery
Binnen 2 werkdagen per post ontvangen
De twee slimme robotjes Dash & Dot zijn heel bijzonder. Je kunt ze namelijk zelf programmeren. De robotjes horen geluiden, kunnen op licht reageren, maar kunnen ook objecten opmerken. De robotjes doen precies wat jij wilt en er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Laat Dash en Dot bijvoorbeeld op het ritme van de muziek dansen, of maak samen rare geluiden. Of zoek de weg door een doolhof!

Hoe werkt het?

Dash & Dot maken draadloos verbinding met mobiele apparaten en door gebruik van de bijbehorende apps kun je ze zelf besturen. De app Blockly leert je vervolgens hoe je de robotjes kunt programmeren.

Door commando’s te geven kunnen de robotjes bijvoorbeeld blokken verschuiven. Als je veel oefent, worden de ingewikkelde commando's steeds gemakkelijker. Ook is er de app Go waarmee je de basisfuncties van de robots ontdekt. Bovendien bestaat de app Xylo, hiermee leer je de robots muziek op een bijbehorende xylofoon. Als laatste is er de app Path waarmee je de robots door doolhoven kunt laat gaan.Voor wie zijn Dash&Dot bedoeld?

De robotjes Dash & Dot apps zijn ontwikkeld voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud. Maar ook oudere kinderen kunnen ermee aan de slag en leren programmeren. Zij kunnen bijvoorbeeld met Dash & Dot een app ontwikkelen waarmee ze daarna de robotjes kunnen besturen.

Met dit pakket leren kinderen spelenderwijs programmeren. Er zijn tal van mogelijkheden en zo blijft spelen met de robotjes leuk. Er is altijd weer iets anders te ontdekken!

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review