Dell Latitude 3340

Leerlingenprijs
€ 369,99
Adviesprijs € 389,99
delivery
Binnen 2 werkdagen per post ontvangen

Belangijkste kenmerken van de Dell Latitude E3340

  • Met Intel i5-4300U (4e generatie) processor;
  • 128GB SSD;
  • Refurbished model;
  • Met rubberen rand dus extra stevig;
  • 13,3 inch scherm.

Deze refurbished high-end Dell laptop met een 4e generatie Intel Core i5 processor beschikt over 8GB intern geheugen. Doordat deze refurbished laptop beschikt over een 128GB SSD start hij razendsnel op en kun je dus gelijk aan de slag. Je mail checken, een filmpje kijken, YouTube-en, presentaties maken... Noem maar op! 

Deze refurbished Dell heeft een rubberen rand, waardoor de laptop extra stevig en stootvast is. Ook heeft dit model een zeer sterke behuizing.

Een handzaam model, de Dell Latitude E3340

Het model heeft een compact scherm van 13.3 inch en is bovendien licht van gewicht. Erg handig als je de laptop graag meeneemt dus! Uiteraard beschikt hij over de aansluitingen die je nodig hebt. Denk aan USB3.0, HDMI en de displayport.

Wat zijn refurbished laptops eigenlijk?

Refurbished laptops zijn tweedehands laptops die in perfecte staat zijn en van zakelijke topkwaliteit. Ze komen bijvoorbeeld van grote bedrijven of van faillissementen. Door SES Computers worden de laptops uitvoering gecontroleerd, opgeschoond en geüpgrade. Deze Dell laptop wordt geleverd met 12 maanden schriftelijke garantie en 3 maanden garantie op de accu. De accu verkeert in zeer goede staat.

Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review