Maak een schoolspot-account aan en ontvang een gratis rugzakje!

28-08-2017 09:40

Heb je een kind dat naar de basisschool gaat? Dan mag je profiteren van de kortingen die wij op schoolspot geven. Kortingen op hardware bijvoorbeeld, maar ook op bekende softwarepakketten zoals Office en Windows. En alle nieuwe leden profiteren tijdelijk bovendien van nog iets moois. Alle nieuwe leden die nu een schoolspot-account aanmaken, kunnen gratis een rugzakje van schoolspot thuisgestuurd krijgen. Hoe het werkt, lees je hieronder!

De schoolspot-actie

Als je bij schoolspot wilt bestellen, dien je een acccount aan te maken. Klik daarvoor op deze link. Nadat je een account aangemaakt hebt, ontvang je een activatiemail op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. In deze mail vind je de link om te registratie te activeren, maar ook een link om je adresgegevens in te vullen. Vul hier je gegevens in en wij sturen je het rugtasje op!

Klik hier om een account aan te maken.

Schoolspot rugzakje
Let op, nieuwe leden die een account aanmaken en activeren kunnen hun adresgegevens doorgeven via het formulier dat in de activatiemail staat. Er geldt één rugtasje per huishouden en alleen voor adressen binnen Nederland.

Delen met:

 Facebook   Twitter.com 
Toon alle nieuwsberichten
Categorie: Nieuws