Office 2019 voor Mac - Medewerker

Beoordeling:
80 % of 100
Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 15,00 Adviesprijs € 159,95
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad
Let op: Office 2019 voor Mac werkt alleen op macOS Catalina 10.15, macOS Big Sur 11 en macOS 12 Monterey.

Let op: Office 2019 voor Mac werkt alleen op macOS Mojave 10.14, macOS Catalina 10.15 en macOS Big Sur 11.

Belangrijkste kenmerken Office 2019 for Mac:

Microsoft Office 2019 is de beste optie wanneer je met Office op één computer wilt werken, maar liever geen abonnement afsluit.

Met Office 2019 kun je erg goed samenwerken. Het is namelijk mogelijk om documenten op te slaan in de cloud en zo tegelijkertijd aan hetzelfde Word-bestand of aan een PowerPoint-presentatie te werken.

Office 2019 is een eenmalige aankoop. Dit betekent echter dat Office 2019 niet beschikt over een upgrade-optie.

Office 2019 bevat de volgende programma's:

 • Excel 2019
 • Word 2019
 • PowerPoint 2019
 • Outlook 2019

Functies Microsoft Office 2019 for Mac:

 • Oneindig te gebruiken op één computer
 • Altijd toegang tot je bestanden via OneDrive
 • Keuze tussen Nederlands, Engels, en 40 andere talen
 • Samenwerken aan documenten
 • Eenvoudig delen
 • Geoptimaliseerd voor (touch) aanraking

Nieuw in Microsoft Office 2019:

Word: Daar is nu te kiezen voor een donker thema, ideaal voor wie vaak 's avonds nog achter de pc zit. Ook nieuw is een spraak-naar-tekst-functie, zodat je kunt dicteren. Momenteel is er nog geen ondersteuning voor de Nederlandse taal. De nieuwe voorleesfunctie werkt wel in onze taal.

PowerPoint: In PowerPoint kun je aan de slag met Zoom en Morph. Zoom is een manier om tijdens een presentatie snel een overzicht te krijgen van alle dia's en vervolgens rap naar de slide te springen die je zoekt.

Excel: Het zal je niet verbazen dat er in Excel verschillende nieuwe formules zijn bijgekomen, naast aanpassingen aan bestaande formules zodat deze gemakkelijker uit te voeren zijn. Ook zijn er nieuwe manieren om data te visualiseren.

Outlook: Outlook bied momenteel de Focussed Inbox, 'Postvak in met prioriteit'. Het mailprogramma maakt automatisch onderscheid tussen belangrijke mailtjes en bijvoorbeeld reclame-mails. Je kunt dit als je wilt ook weer uitschakelen. Tevens handig zijn @-mentions, zodra iemand specifiek jouw aandacht wil trekken in een mail die aan meerdere mensen wordt verstuurd.

Let op: Office 2019 voor Mac werkt alleen op macOS Mojave 10.14, macOS Catalina 10.15 en macOS Big Sur 10.16.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Action message Let op: Office 2019 voor Mac werkt alleen op macOS Catalina 10.15, macOS Big Sur 11 en macOS 12 Monterey.
Medium Download
Producent Microsoft
Besturingssysteem macOS
Bitversie 32- en 64-bits
Beschikbaar voor Leerkracht
Aantal apparaten/gebruikers 1 apparaat
Looptijd licentie Tijdelijk gebruiksrecht
Speciale voorwaarden
 • Je dient de software binnen 30 dagen na aanschaf te downloaden, na deze periode is de download niet langer beschikbaar
Instructies

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.schoolspot.nl Klik op 'Mijn schoolspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Alle producten die je bij schoolspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Eula https://products.office.com/nl-nl/microsoft-software-license-agreement

Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.schoolspot.nl Klik op 'Mijn schoolspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan