Over schoolspot.nl

 

De webwinkel schoolspot

Schoolspot (onderdeel van APS IT-diensten) is de software, cloud en hardware-webwinkel voor leerkrachten, medewerkers en (ouders van) leerlingen in het basis- en/of speciaal onderwijs.

 

Lage prijzen, ruim en actueel aanbod
Met speciale onderwijskorting (tot wel 90%) kun je op schoolspot officiële en legale software, hardware, clouddiensten en cursussen bestellen. Je hebt de keus uit ruim 200 artikelen van gerenommeerde leveranciers als Adobe, Norton, McAfee, Microsoft en specifieke educatieve softwareleveranciers. Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties jouw instelling afneemt van APS IT-diensten, de eigenaar van schoolspot. Voor de meeste producten betaalt jouw basisschool namelijk de licentie voor gebruik thuis. Legale software voor een betaalbare prijs, dat vindt je dus bij schoolspot.

 

Wij onderhouden nauwe contacten met onze leveranciers zodat altijd sprake is van de meest actuele versies van de media, maar ook de oudere versie kun je vaak ook nog bij ons verkrijgen. 

 

Schoolspot brengt leren en ICT samen!
Het diverse aanbod van schoolspot is van toegevoegde waarde bij het leren thuis én in de klas. Ieder product weer op een andere wijze:
• met onze educatieve software kunnen kinderen thuis oefenen met wat ze op school leren;
• de antivirusprogramma’s zorgen ervoor dat er in een beschermde omgeving gewerkt kan worden;
• met de bekende Office programma’s kun je fraaie presentaties en werkstukken maken en samenwerken aan documenten;
• ook bieden wij cursussen aan om bijvoorbeeld goed te leren typen.

 

Gemakkelijk en snel
In de webwinkel bestel je gemakkelijk bijvoorbeeld software of een clouddienst die je nodig hebt, en je ontvangt meestal direct een linkje om de software te downloaden of toegang te krijgen tot de clouddienst. En kom je er niet uit, dan helpt een deskundige medewerker van de klantenservice je verder.

 

De voordelen van schoolspot op een rijtje:
• Voordelig
• Specifiek aanbod voor medewerkers en ( ouders van) leerlingen in het basisonderwijs
• In samenwerking met bijna alle basisscholen in Nederland
• Legaal en veilig
• Altijd de nieuwste versies (het assortiment is altijd up-to-date)
• Snel, downloads zijn direct beschikbaar en overige bestellingen worden binnen 1 werkdag verzonden.

 

Promotie
Het team van schoolspot ondersteunt zowel instellingen als leveranciers bij de promotie van de producten en diensten die via de webwinkel schoolspot beschikbaar zijn. Zo verstuurt schoolspot elke twee weken een nieuwsbrief, is er promotiemateriaal beschikbaar en zijn jaarlijks campagnes om producten onder de aandacht te brengen bij (potentiële) gebruikers. Promotiematerialen aanvragen of meer informatie? Klik hier > 

 


Kortingen tot wel 90%, hoe kan dat?


Dit is mogelijk doordat APS IT-diensten (waar Schoolspot.nl onder valt) samen met haar partners SLBdiensten (VO en MBO) en SURFmarket (HO en WO) namens het gehele onderwijs uitvoerig met ICT-leveranciers onderhandelt voor de beste prijs en voorwaarden. Deze samenwerking resulteert in aantrekkelijke overeenkomsten. Onderwijsinstellingen nemen deze overeenkomsten af voor gebruik op school en betalen dan vaak al een gedeelte voor het gebruik thuis. Hierdoor kan tegen een sterk gereduceerde prijs thuis met officiële software en hardware en andere ICT-gerelateerde producten geleerd en gewerkt worden. Welke producten je in de webwinkel vindt en welke prijzen je ziet, is afhankelijk van de licenties jouw instelling afneemt van APS IT-diensten. Alleen als medewerker en (ouder van) leerling(en) in het basisonderwijs kun je hiervan profiteren na goedkeuring door jouw school. 

 

 

Hoe neem ik contact op met schoolspot?

Heb je vragen over bestellen bij schoolspot dan kun je ons een e-mail sturen via info@schoolspot.nl. We streven ernaar om je binnen 2 werkdagen te antwoorden. Heb je vragen over een bestelling die je hebt geplaatst, vergeet dan niet om ook je bestelnummer te vermelden.We hebben ervoor gekozen om geen telefonische klantenservice aan te bieden. Op deze manier kunnen we de kosten drukken en de prijzen laag houden.

 

 

Onze organisatie

Schoolspot.nl onderdeel van APS IT-diensten. APS IT-diensten is al ruim 20 jaar de vertrouwde partner voor zeer voordelige onderwijslicenties voor bijna alle basisscholen in Nederland. Inmiddels biedt zij ook trainingen, studiereizen en consultancy aan. In 2006 heeft APS IT-diensten samen met SURFmarket het initiatief genomen om ook medewerkers, ouders en leerlingen in het basisonderwijs de mogelijkheid te bieden om software en hardware met  onderwijskorting te bestellen voor thuisgebruik. Toen nog via de webwinkel SURFspot.nl, een webwinkel voor zowel het hoger- als het basisonderwijs. In 2015 heeft APS IT-diensten besloten om een webwinkel alleen voor het basisonderwijs te openen onder de naam schoolspot.nl.