Panospace ONE 3D-printer

Leerlingenprijs
€ 649,00
Adviesprijs € 649,-
delivery
Binnen 2 werkdagen per post ontvangen

Belangrijkste kenmerken van de Panospace ONE 3D-printer

  • Snel, stil en eenvoudig;
  • Zeer mooi design;
  • Gebruiksvriendelijk model dankzij Plug & Play concept;
  • Geschikt voor Windows 7+ en Mac OS X 10+.
Een 3D-printer; het klinkt misschien nog als iets uit de toekomst, maar tegenwoordig kun je dit soort printers ook voor thuis aanschaffen. De Panospace One bijvoorbeeld, dit is een eenvoudige, snelle en betrouwbare 3D-printer die gebruiksvriendelijk is dankzij het Plug & Play concept. Een ideale 3D-printer voor thuis!

De Panospace One 3D-printer is zeer snel te noemen. Hij is zelfs tot wel twee keer sneller vergeleken met andere printers, waardoor je je ontwerp sneller in handen hebt. Bovendien heeft de 3D-printer een chique design en ook is het een zeer stil model, waar je niet al teveel last van hebt. Daarnaast is de Panospace One een gebruiksvriendelijk model dankzij het Plug & Play concept en de gemakkelijk te bedienen gratis software die hierbij hoort.

De print die je maakt met deze 3D-printer wordt met een laagdikte van 250 micron geprint. Doordat de onderdelen van hoge kwaliteit zijn, kan de printkop zich snel bewegen. Daarom is de kwaliteit van de Panospace niet te onderscheiden met vergelijkbare modellen die bijvoorbeeld 100 micron laagdikte printen.

PLA Filaments

De printer maakt gebruik van PLA plastic (1.75 mm) filament. Deze biologische afbreekbare kunststof is niet schadelijk wanneer het blootgesteld wordt aan hoge temperaturen.

PanoBuilder software

De gratis software die bij deze printer hoort zorgt ervoor dat je gemakkelijk zelfgemaakt tekeningen kunt inladen. Vervolgens kun je deze in 3D uitprinten. Je kunt een eigen ontwerp printen of een bestaand ontwerp aanpassen. De software is compatibel met alle gebruikelijke printbestanden zoals: 3MF, STL en PLY.

De software is geschikt voor Windows 7+ en Mac OS X 10+.


Systeem eisen

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review