Microsoft Office 365 ProPlus

Leerlingenprijs
€ 3,99
Adviesprijs € 139,99
Apple Mac Windows
Apple Mac
Windows
download
Binnen 24 uur online beschikbaar

De bekende Microsoft-programma's

Microsoft Office 365 ProPlus biedt alle programma's die je gewend bent van Microsoft Office. Denk aan Word, Excel, Powerpoint en Outlook. En dat allemaal in één pakket. Je betaalt voor dit pakket € 3,99 per jaar.

Downloaden van de software

Wanneer je Office 365 via schoolspot aanschaft, ontvang je een unieke gebruikersnaam (@cloud.schoolspot.nl) en een tijdelijk wachtwoord waarmee je kunt inloggen in de portal van Microsoft. Vanuit deze portal kun je Microsoft Office naar je computer downloaden. 

Tip: het kan gebeuren dat de gegevens van je bestelling naar je spam inbox worden verzonden, mocht je ook hier geen bestelling kunnen vinden dan kun je ons mailen met de vraag om je bestelgegevens door te sturen, info@schoolspot.nl. 

Let op: Je kunt dit pakket niet koppelen aan je eigen e-mail. 

Office 365 ProPlus

Microsoft Office 365 ProPlus biedt productiviteit en samenwerking, speciaal voor het onderwijs. Met dit pakket maak je gebruik van de nieuwste versies van de Office-programma’s die beschikbaar zijn voor jouw type apparaat. Office 365 ProPlus kun je op 5 computers installeren, zowel op Macs als Windows-computers. Daarnaast kun je de apps voor Word, Excel, Powerpoint en Outlook op 5 verschillende mobiele apparaten gebruiken. Zo kun je vanaf je tablet, laptop en smartphone overal en altijd bij je bestanden, of je nu online of offline bent.

Office 365 ProPlus bevat de volgende onderdelen:

 

Windows

computer

Windows

Phone

Apple

Computer

Apple

iPad

Apple

iPhone

Android

Phone

Word X  X  X
Excel
PowerPoint
OneNote          
Outlook        
Access          
Publisher          
Lync          
InfoPath          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let op: Niet alle diensten die benoemd worden in bovenstaande video zijn beschikbaar voor de onderwijslicentie. In deze licentie ontbreekt de feature 'proofingtools' daarnaast  is Onedrive niet inbegrepen. 

Een goede basis met Office 365 ProPlus

Office 365 ProPlus biedt een volledig pakket. Word biedt houvast en ruimte voor creativiteit om tekstdocumenten samen te stellen. Je kunt kiezen uit bestaande sjablonen of starten met een blanco document om een paper of rapport een professionele look te geven. Met Excel kun je allerlei soorten gegevens overzichtelijk ordenen en analyseren, onder andere met behulp van draaitabellen. PowerPoint is geschikt voor het maken van uiteenlopende presentaties met afbeeldingen, kleuren, lettertypes, animaties en geluidseffecten naar keuze.

Office 365 ProPlus: communiceren in stijl

Outlook houdt je e-mail en je agenda op orde. Het programma biedt verschillende functies om het plannen van afspraken eenvoudig te maken. Liever bellen dan mailen? Dat kan met Lync, het programma waarmee je kunt (video)chatten en (video)bellen. Met OneNote verzamel je aantekeningen, notities en teksten op een centrale plek. Deze informatie kun je vervolgens weer delen, bijvoorbeeld met studiegenoten die jouw aantekeningen bij een artikel willen inzien. Publisher maakt het mogelijk voor zowel de leek als de ervaren gebruiker om marketingmateriaal en publicaties te ontwikkelen. 

Grip op je gegevens dankzij Office 365 ProPlus

Access helpt je om toepassingen voor databases te ontwerpen en te implementeren. Dit is handig als je al de gegevens die je nodig hebt, op 1 centrale plek wilt bewaren en gebruiken. Zo blijf je een berg aan informatie de baas. Formulieren maak je met InfoPath. Handig als je bijvoorbeeld een enquête voor een onderzoeksopdracht moet afnemen. Met InfoPath kun je zowel eenvoudige als geavanceerde formulieren maken, en deze eventueel combineren met gegevensbronnen. Al deze formulieren kun je vervolgens ook gemakkelijk publiceren via Infopath.

Ga voor meer informatie naar Microsoft.

Systeem eisen

MICROSOFT WINDOWS
 OS: Microsoft Windows 10 / Windows 8 / Windows 7
 Internet browser: Windows Internet Explorer 9; Mozilla Firefox 12; Google Chrome 18; Apple Safari 5 of later
 Processor: 1 GHZ of sneller x86 of 64-bit processor met SSE2 instructie set
 Geheugen: 1 GB RAM (32-bit) / 2 GB RAM (64-bit)
 Beschikbare schijfruimte: 3 GB
 Monitor: Resolutie 1024 x 768


 APPLE MAC
 OS: Apple Mac OS X 10.5.8 of later
 Processor: Intel
 Geheugen: 1 GB RAM
 Harde schijf: HFS+ hard disk formaat (ook bekend als Mac OS Extended of HFS Plus
 Beschikbare schijfruimte: 2.5 GB
 Monitor: Resolutie 1280 x 768 of hoger


 APPLE IPHONE
 Toestellen: iPhone 5s / iPhone 5 / iPhone 4
 OS: iOS 6.1 of hoger


 ANDROID PHONE
 Toestellen: Android touch enabled smartphone
 OS: Android OS 4.0 of hoger

Installatie eind 2015 ging moeizaam maar is uiteindelijk wel gelukt. De verlenging bleef - door een fout aan de kant van schoolspot / microsoft - uit maar vandaag kwam dan toch dat bericht. Opnieuw de licentie aangeschaft en na enige minuten verscheen de link in het bestellingenoverzicht: ik hoef niets opnieuw te installeren, nieuwe licentie staat kennelijk meteen op de huidige installs. Prima manier voor dochter om kennis te maken met Microsoft Office en hiermee te leren werken.

Volledige Office pakket voor een heel klein prijsje. Fijn voor alle scholieren van Nederland!!

Alle ouders van schoolgaande kinderen in Nederland moeten weten dat ze voor slechts 3 euro volledige toegang hebben tot Office 365 op 5 devices!

Software draait prima. Installatie was complex, mijn bestaande microsoft account pakte hij niet, dus een tweede account aan moeten maken. Eenmaal werkend draait alles prima maar geen onedrive business helaas (had microsoft aangekondigd voor alle Office proplus gebruikers)

Schrijf je eigen recensie

Log in voor het schrijven van je review

Instructies

For English please see below
- Nadat je de betaling hebt voldaan keer je terug in schoolspot
- Klik nu op de knop 'Activeer dienst' zodat je je kunt registreren voor een Office 365 account, deze heb je nodig om Office 365 ProPlus in gebruik te kunnen nemen
- Nadat je de registratie hebt voltooid ontvang je een e-mail om het Office 365 account te laten activeren, klik hiervoor op de link die in het bericht staat vermeld 
- Vervolgens zal jouw Office 365 account geactiveerd worden
- Ga tenslotte naar naar de website van Microsoft Office 365 om in te loggen op je Office 365 account, je kunt daana de beschikbare programma's downloaden en vervolgens installeren


English
- After you have done the payment you will automatically return to schoolspot
- Please click the 'Activeer dienst' button so you can register for an Office 365 account. This account is needed for the use of Office 365 ProPlus
- When you have completed the registration you will receive an e-mail so the the Office 365 account can be activated. To succesfully activate the account please click on the URL as shown in the e-mail message 
- After clicking the URL your Office 365 account will be active and ready for use
- Finally please visit and logon to the Microsoft Office 365 to download and install the available Office programs


Raadpleeg voor een soepele installatie onze handleiding.