Rockbox Cube Bluetooth speaker

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 25,00 Adviesprijs € 27,99

Niet meer leverbaar
Op voorraad

Belangrijkste Kenmerken Fresh ‘n Rebel Rockbox Cube Bluetooth speaker:

  • Gemiddeld vermogen: 3W
  • Frequentiebereik: 40-18000Hz
  • Accu capaciteit: 400 mAh
  • Levensduur batterij: 6.5 uur
  • Oplaadtijd: 0.5 uur
  • Afmetingen: 5x5x5 cm
  • Gewicht: 120g
  • Verkrijgbaar in: Licht roze, blauw, zwart en Wildberry

Het handige formaat en pittig karakter van de Fresh ’n Rebel Rockbox Cube zorgt ervoor dat jij overal een feestje kan bouwen. Via een Bluetooth verbinding maak je makkelijk draadloos verbinding met je mobiele telefoon, laptop of tablet. Je hoeft de verbinding alleen te bevestigen en je hebt een mooie speaker die je overal mee naar toe kan nemen. Deze speaker laad binnen een half uurtje op en geeft tot wel 6 en half uur muziekplezier! Bij ons zijn de Rockbox Cubes beschikbaar in Cupcake Roze (lichtroze), Indigo Blauw, Ink Black en Wildberry Roze (donkerroze).

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten
Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en Schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit.
Voor hardware producten die we aanbieden via SURFspot, is het niet altijd mogelijk om de laagste prijs te garanderen.

Levertijd Niet meer leverbaar
Medium Hardware
Producent Fresh 'N Rebel
Eula http://www.paradigit.nl/cms/service/voorwaarden/default.aspx#algemene_verkoopvoorwaarden
Bedenktermijn 14 dagen.
Speciale voorwaarden

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en Schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit. Voor hardware producten die we aanbieden via SURFspot, is het niet altijd mogelijk om de laagste prijs te garanderen. 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan