Rockbox Fold Bluetooth speaker

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 50,00 Adviesprijs € 59,95

Niet meer leverbaar
Op voorraad

Belangrijkste Kenmerken Fresh ’n Rebel Rockbox Fold Bluetooth speaker:

  • Gemiddeld vermogen: 6 W
  • Frequentiebereik: 40-18000 Hz
  • Bluetooth 4.0
  • Tot wel 14 uur muziek
  • Accu capaciteit 1000mAh
  • Uitklapbare cover
  • Verkrijgbaar in: Blauw, roze en oranje

Met deze mode bewuste Bluetooth speaker maak jij indruk zowel op het gebied van mode als op een feest. Deze draagbare speaker heeft het formaat van een clutch en heeft een leren look verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door de zachte binnenkant voorkom je krassen op je speaker wanneer je hem handig in je tas meeneemt. De Rockbox Fold kan zowel draadloos als via een kabeltje aangesloten worden op je mobiel, laptop of je tablet. Luister naar radio, Spotify, of je favoriete podcast.

Fresh ’n Rebel Rockbox Fold Bluetooth speaker

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en Schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit.
Voor hardware producten die we aanbieden via SURFspot, is het niet altijd mogelijk om de laagste prijs te garanderen.
Levertijd Niet meer leverbaar
Medium Hardware
Producent Fresh 'N Rebel
Eula http://www.paradigit.nl/cms/service/voorwaarden/default.aspx#algemene_verkoopvoorwaarden
Bedenktermijn 14 dagen.
Speciale voorwaarden

Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Bij dit product gelden de voorwaarden van herroepingsrecht van Paradigit. Deze actie is alleen geldig via SURFspot en Schoolspot. Voor de totstandkoming van deze actie werken wij samen met Paradigit. Je ontvangt van Paradigit een 0-factuur voor de afwikkeling van garantie en service. Je dient deze informatie te kunnen overleggen bij contact met Paradigit. Zijn er problemen met de levering? Dan kun je contact opnemen via 088-0450550 of via het retourformulier van Paradigit. Voor hardware producten die we aanbieden via SURFspot, is het niet altijd mogelijk om de laagste prijs te garanderen. 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan