Schoolspullen met onderwijskorting

Om goed te starten met het nieuwe schooljaar hebben we op schoolspot diverse acties zodat jij je schoolbenodigdheden extra voordelig kunt shoppen. Je kunt hier terecht voor hardware zoals Macbooks, laptops en telefoons maar ook voor software zoals McAfee of Norton. Om je op weg te helpen hebben we alle acties voor je op een rijtje gezet!

Ontvang een cadeautje bij je MacBook

  1. Toon alle

Bestel je nu een nieuwe Apple MacBook? Dan krijg je een gratis Satechi Type-C USB of een JBL TUNE500BT. Deze actie is geldig tot 30 september.

Meer MacBook acties > 

Gratis tas, sleeve of rugzak voor je nieuwe laptop

Bij aankoop van een van de actiemodellen ontvang je een gratis tas, sleeve of rugzak. Zo kun jij je nieuwe laptop goed beschermen! Let op, deze actie geldt van 17 augustus tot 30 augustus op de 14 inch laptops en van 31 augustus tot 13 september op de 15 inch laptops.

Meer laptops > 

Gratis powerbank en accessoirepakket 

  1. Toon alle

Je ontvangt t/m 30 september een gratis powerbank t.w.v. €19,95 en een accessoirepakket met gelcase en screenprotector t.w.v. €19,95 bij aankoop van de geselecteerde refurbished smartphones.

Meer smartphone acties > 

Antivirus met korting

Het wordt vaak vergeten, maar het is ontzettend belangrijk om een goed antivirusprogramma op je laptop, smartphone of tablet te hebben. Zo zorg je ervoor dat jouw gegevens goed beveiligd zijn.

Naar alle antivirus »

Overige gadgets

Korting op Sony camera's en de Apple Airpod Pro plus oplaadcase.