Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 32,00 Adviesprijs € 42,35

Binnen 2 werkdagen per e-mail beschikbaar
Op voorraad

Belangrijkste kenmerken Work & Move software

  • Activeert om meer te bewegen of een korte pauze te nemen tijdens beeldschermwerk;
  • Zorgt voor voldoende afwisseling tijdens je werkdag;
  • Geeft tips en feedback.

De software van Work & Move zorgt ervoor dat je tijdens je werkdag voldoende afwisselt tussen beeldschermwerk en fysieke en mentale beweging. Daarnaast krijg je feedback over je werkhouding en handige tips die ervoor zorgen dat je fysiek en mentaal fit blijft achter je pc.

De coach adviseert op basis van je persoonlijke behoefte en laat weten wanneer je bijvoorbeeld moet bewegen of hoe je jezelf een concentratie-boost kunt geven.

Drie zones

  1. Fysieke beweging De software laat door middel van pop-ups weten dat het tijd is om op te staan of te bewegen. Er zijn 140 verschillende oefeningen en bewegingen beschikbaar in Work & Move.
  2. Mentale gezondheid Door regelmatig mentaal en fysiek te bewegen, blijf je geconcentreerd en energiek, waardoor je minder fouten maakt. Voor de mentale gezondheid geeft Work & move je meldingen wanneer je een time-out moet nemen of vertelt hoe je je concentratie kunt boosten.
  3. Vaardigheden Work & Move geeft inzicht in je persoonlijk werkgedrag. Zowel op het gebied van gezondheid (denk aan muisgebruik, computerduur en beweging) als computervaardigheden (zoals typevaardigheid en , sneltoetsgebruik).
Medium Download
Producent Ticken
Levertijd Binnen 2 werkdagen per e-mail beschikbaar
Aantal apparaten/gebruikers 1 apparaat
Looptijd licentie 1 jaar
Bedenktermijn

Downloads
Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Alle producten die je bij schoolspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Eula https://www.ergodirect.nl/algemene-voorwaarden.pdf
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Klant vragen
Geen Vragen