ABBYY FineReader 15 Standard

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 95,00 Adviesprijs € 199,00
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Belangrijkste kernmerken ABBYY FineReader 15 Standard:

 • Bewerk, bescherm en werk samen aan PDF's
 • PDF's maken en converteren
 • Digitaliseer papieren documenten en scans met OC

ABBYY FineReader 15 is een alles-in-één OCR- en PDF-softwareprogramma. Deze techniek wordt gebruikt om papieren documenten om te zetten tot bewerkbare documenten. Met de software wordt het mogelijk om scans, PDF’s en foto’s om te zetten in bestanden die je digitaal kunt bewerken. Papieren documenten zoals: formulieren, brieven, contracten, artikelen, rapporten en handleidingen kun je met FineReader 15 eenvoudig digitaal bewerken.

Deel ideeën, verzamel feedback van het team en laat documenten goedkeuren. Gebruik tools om een document te markeren, van commentaar te voorzien en erop te tekenen, zodat u direct in een PDF kunt discussiëren en beslissingen kunt nemen. Beperk de beveiligingsrisico's bij het delen en opslaan van PDF's. Plaats en controleer digitale handtekeningen, bewerk gevoelige informatie, verwijder verborgen gegevens en beheer de toegang tot uw PDF's.

Besturingssysteem

 • Microsoft ® Windows ® 10 / 8.1 / 8/7
 • Voor het werken met gelokaliseerde interfaces is overeenkomstige taalondersteuning vereist

Gecentraliseerde implementatie en virtualisatie

De werking van ABBYY FineReader 15 is getest voor de volgende configuraties:

 • Microsoft Windows Server 2019, 2016, 2012 R2, 2008 R2 (inclusief het gebruik met Remote Desktop, RemoteApp en Remote Desktop Web Access)
 • Citrix Workspace App 1808 (met behulp van geïnstalleerde applicatie toegankelijk vanaf een server), Citrix Virtual Apps en Desktops

Hardware

 • PC met 1 GHz (of sneller) x86- of x64-processor met SSE2-instructieset
 • 1 GB RAM (4 GB wordt aanbevolen); in multiprocessorsystemen is een extra 512 MB RAM vereist voor elke extra processor.
 • 1,2 GB vrije schijfruimte voor typische programma-installatie en 1,2 GB vrije ruimte voor optimale programmabediening
 • Videokaart met een resolutie van 1024x768 of hoger
 • Een internetverbinding is vereist om uw serienummer te activeren.
 • Toetsenbord, muis of ander aanwijsapparaat
Medium Download
Producent ABBYY
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Windows
Taal Nederlands & Engels
Beschikbaar voor: Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Instructies

Instructies: Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Bitversie 32- en 64-bits
Eula https://www.abbyy.com/en-us/legal/

Instructies: Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.surfspot.nl Klik op 'Mijn SURFspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan