ABBYY FineReader Pro voor Mac

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 75,00 Adviesprijs € 129,00
Apple Mac
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Abbyy FineReader Professional voor Mac

Abbyy FineReader Professional voor Mac verandert scans, PDF-documenten en digitale foto’s in doorzoekbare en bewerkbare formaten, waaronder Microsoft Word, Excel, PDF en Epub. FineReader biedt nog betere herkennings- en conversietechnologieën, zodat overtypen en het herstellen van de lay-out tot het verleden behoren. De originele lay-out blijft behouden en ook tabellen en grafieken worden herkend.

OS: macOS 11 Big Sur, 10.15 Catalina, macOS 10.14 Mojave, macOS 10.13 High Sierra, macOS 10.12 Sierra
Processor: GHz of snellere processor 
Geheugen: 256 MB RAM 
Beschikbare schijfruimte: 1,5 GB 

- Video card en monitor (min. resolutie 1024 x 768 pixels)
- Keyboard, muis of ander aanwijsapparaat
- TWAIN- of WIA-compitabele scanner, digitale camera, MFP’s of fax-modem (optioneel)

Medium Download
Producent ABBYY
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Apple Mac
Taal Nederlands & Engels
Beschikbaar voor: Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 apparaat
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Speciale voorwaarden

- ABBYY FineReader Professional voor Mac kan en mag op één computer geïnstalleerd en gebruikt worden
- ABBYY FineReader Professional voor Mac kent een zogenoemd eeuwigdurend gebruiksrecht, dit houdt dat je van de software gebruik mag blijven maken wanneer je niet langer als student/leerling of medewerker aan een school of (onderwijs)instelling verbonden bent.

Instructies Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.schoolspot.nl Klik op 'Mijn schoolspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Bedenktermijn

Cd/dvd
Voor cd's en dvd's geldt een bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op het moment dat je het artikel hebt ontvangen. Het geldt alleen voor producten die ongeopend zijn (in originele en ongeschonden staat. De verzegeling mag dus niet verbroken zijn). Wil je je product binnen de bedenktijd retour sturen? Stuur dan een e-mail naar retouren@schoolspot.nl.

Downloads
Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.

Alle producten die je bij schoolspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Eula http://finereader.abbyy.com/eula/12/
Je kunt de download als volgt ophalen. Ga naar www.schoolspot.nl Klik op 'Mijn schoolspot' 'Bestellingen', hier staat het product klaar Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan