Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 29,00 Adviesprijs € 69,99
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

 • Besturingssysteem: Windows
 • Type: Download
 • Beschikbaar voor: Medewerker/Student
 • Licentie: Eeuwigdurende gebruiksrecht
 • Versie: Deluxe 2023

MAGIX Video Deluxe 2023 is ideaal om als beginner aan de slag te gaan met videobewerking. Met flexibel gereedschap voor effecten en achtergrondmuziek bewerk je jouw filmpjes tot professioneel ogende video’s. De automatische optimalisaties maken de eerste stappen van het bewerken van je video een stuk eenvoudiger en toegankelijker. Je kunt al jouw creativiteit kwijt met het bewerken van je video’s via MAGIX Video Deluxe 2023. Deze versie heeft efficiënte bewerkingstools, uitgebreide optimalisatiemogelijkheden en tot 900 effecten en titels. 

Voor- en nadelen:

Keuze uit 900 effecten en titels
8K UltraHD-ondersteuning
 Licentie voor 1 gebruiker 

Windows

 • Vereist is een 64-bits-versie van de volgende besturingssystemen: Windows 11 en 10.

Minimale systeemvereisten

 • Processor: 2,4 GHz
 • Werkgeheugen: vanaf 4 GB
 • Grafische kaart: Intern, minimale resolutie 1280 x 1024, 512 MB VRAM en DirectX 11-ondersteuning (aanbevolen: vanaf Intel Graphics HD 520 voor MPEG2/AVC/HEVC) INFUSION Engine 3 ondersteunt videoversnelling voor AVC en HEVC* door Intel, NVIDIA of AMD GPU's vanaf 1 GB VRAM bijvoorbeeld: Intel Graphics HD 630, NVIDIA Geforce GTX 1050, AMD Radeon RX470
 • Schijfruimte: 2 GB voor programma-installatie
 • Programmatalen: Nederlands, English, Deutsch, Español, Français, Italiano
 • Internetverbinding: nodig voor registratie, validatie en bepaalde functies van het programma. Voor het programma is een eenmalige registratie nodig.

Voor meer informatie, zie de website van Magix.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Download
Producent Magix
Besturingssysteem Windows
Bitversie 64-bits
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Speciale voorwaarden Een eeuwigdurende licentie voor 1 gebruiker.
Instructies Je kunt de download als volgt ophalen: ga naar www.surfspot.nl en klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'. 
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien.
Eula http://www.magix.com/nl/eula/
Je kunt de download als volgt ophalen: ga naar www.surfspot.nl en klik op 'Mijn SURFspot' -> 'Bestellingen', hier staat het product klaar. Klik op 'Download' om het product te downloaden. De licentiecode staat vermeld onder 'Toon licentiecode'. 
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
pdf
(Grootte: 1 MB)
In deze handleiding leggen we uit hoe je Magix Video Deluxe 2023 installeert op een Windows apparaat.