Soofos Online Cursus Basisfotografie

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 19,00 Adviesprijs € 37,00
Android
macOS, iOS
Windows
Linux
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

  • Besturingssysteem: Mac/Windows/iOS/Android
  • Type: Online
  • Beschikbaar voor: Medewerker/Student
  • Licentie: Eeuwigdurend gebruiksrecht*

Met deze achttien-delige cursus van Soofos krijg je verschillende onmisbare vaardigheden voor een fotograaf aangeleerd. Je leert bijvoorbeeld werken met witbalans histogram, gebruik maken van autofocus en goed scherpstellen en nog veel meer. Deze cursus geeft je ook opdrachten om jezelf en je begrip van de stof te testen. Na het voltooien van de Nederlandstalige cursus ontvang je een certificaat als bewijs van dat je het in geheel hebt afgerond. 

Voor- en nadelen:

Leer essentiële vaardigheden van een professional
Na aankoop onbeperkt toegang tot het lesmateriaal
Dit is een cursus van minder dan drie uur die je alleen de basis van fotografie leert

 

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Producent Soofos
Besturingssysteem Android, macOS, iOS, Windows, Linux
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Eula https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan