Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 14,25 Adviesprijs € 30,00
Apple Mac
Linux
Windows
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Gezond werkgedrag met WorkPace

WorkPace is een hulpinstrument voor gezond werkgedrag van computergebruikers. WorkPace informeert over gezond werken en geeft tips. Het kan voor verschillende doelen worden ingezet:

• Feedback op eigen werkgedrag
• Behouden van lichamelijke en mentale fitheid
• Herstel bij RSI/CANS.

Rapportperiode? Of kantoorbaan? Dan weet je wat het is om langdurig achter de computer te zitten. En je weet ook dat dit niet bevordelijk is voor je gezondheid; een goede werkhouding voorkomt problemen. Workpace helpt je hierbij.

Ontspanpauzes en beweegpauzes

Afhankelijk van de gekozen instelling verschijnen ontspanpauzes en beweegpauzes. In de ontspanpauzes verschijnen Gezond Werken tips voor verfrissing en Werkhouding, Werkplek en Sneltoetsen tips voor het verhogen van de productiviteit. Op deze manier wordt computerwerk afgewisseld met fysieke activiteit en beschermen computergebruikers zich tegen vermoeidheid, concentratieverlies en klachten als gevolg van computergebruik.

In de beweegpauzes worden HD work-out video’s of stills ter verbetering van het concentratievermogen en verminderen van werkdruk en werkstress aangeboden.

In het dashboard verschijnt persoonlijke feedback In het dashboard. De tijdbalken verkleuren (groen-oranje-rood) en icoontjes veranderen naar gelang uw pauzegedrag en werkintensiteit.         

"Voor Windows: Minimum System Requirements PC with 1 gigahertz or higher processor 32-bit or 64-bit processor 1 GB RAM 180 MB of available hard disk space 1024 x 768 or higher-resolution video adapter and monitor Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, Windows Vista with SP2 " NL + 11 andere talen. Taal wordt bij installatie gekozen
Medium Download
Producent Wellnomics B.V.
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Besturingssysteem Apple Mac, Linux, Windows
Taal Nederlands
Aantal apparaten/gebruikers 1 apparaat
Looptijd licentie 1 jaar
Bedenktermijn niet van toepassing op downloads
Bitversie 32- of 64-bits
Eula http://www.wellnomics.nl/assets/Uploads/Dutch/WorkPace/Wellnomics-Software-Agreement-.pdf
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan