Soofos Online Cursus After Effects

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 29,00 Adviesprijs € 99,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus After Effects

In deze online cursus Starten met animeren in After Effects leer je hoe je met Adobe After Effects zelf animaties maakt die bestaan uit video, tekst, logo’s, grafische illustraties, geluid en geluidseffecten.

Wat ontvang je:

  • Certificaat
  • Meer dan 40+ video lessen
  • 4 uur, 27 minuten
  • Nederlands gesproken
  • 24/7 toegang tot al het materiaal
  • Inclusief oefenbestanden

Na het volgen van deze online cursus kan je animaties maken die gereed zijn om te publiceren op internet, computer, tablet en/of voor presentaties en die bestaan uit, een combinatie van, animatie, video, tekst, logo’s, grafische illustraties, geluid en geluidseffecten.

Bekijk hier meer informatie over de cursus After Effects.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Producent Soofos
Besturingssysteem macOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Eula https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan