Soofos Online cursus gitaar spelen

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 25,00 Adviesprijs € 70,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Online cursus: leer gitaar spelen met Soofos

  • Cursus bestaat uit 20 uitgebreide videolessen;
  • Ontwikkel met de cursus een uitstekende basistechniek.
  • Leren waar en wanneer je wilt;
  • Je krijgt onbeperkte toegang tot het platform;
  • De cursus is volledig in het Nederlands;
  • Inclusief werkboek.
  • Leer gitaar spelen met Soofos

Altijd al gitaar willen leren spelen? Kies voor deze online cursus, waarmee je in 20 video’s stap voor stap alles leert wat je moet weten wanneer je begint met gitaar spelen.

Leer gitaar spelen in 20 lessen
Er zijn veel mensen die graag gitaar willen spelen, maar niet precies weten hoe ze moeten beginnen. Deze cursus is een goed begin. Je leert de gehele basis in 20 lessen en je zult al binnen enkele weken resultaat zien.

Met deze cursus leer je onder andere:
• Een goede basis;
• Verschillen technieken;
• Veel akkoorden;
• Tal van bekende liedjes;
• Handige tips.
Je leert aan de hand van video’s en oefeningen stap voor stap gitaar spelen. Zo leer je jezelf een goede basis aan. 


Op je eigen tempo leren gitaar spelen
Je volgt deze cursus gitaar spelen op het online platform van Soofos. Je kunt dus op ieder moment van de dag aan de slag. De cursus bestaat uit videolessen en uit opdrachten. Uiteraard kun je de lessen op je eigen tempo volgen en krijg je na aanschaf direct toegang tot het platform.

Geschikt voor zowel Mobiel, Tablet als Desktop (Mac / Windows)
Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Producent Soofos
Besturingssysteem macOS
Beschikbaar voor Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Speciale voorwaarden Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij schoolspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Eula https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan