Soofos Online cursus Photoshop CC

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 25,00 Adviesprijs € 99,00
ChromeOS
Niet meer leverbaar
Op voorraad


Adobe Photoshop is een grafisch programma waarmee jij foto’s en ander digitaal beeldmateriaal kan maken en bewerken. Je kan bijvoorbeeld je foto’s aanpassen maar ook wireframes maken voor websites. Veel professionals gebruiken het bij hun dagelijkse bezigheden en het is een veelgevraagde vereiste bij sollicitaties in diverse sectoren. Met de cursus Soofos Online Photoshop CC ben je alvast voorbereid.

In deze online cursus leer je Photoshop van binnen en van buiten. Alle gangbare onderwerpen worden behandeld, zoals het bewerken van foto’s, het vormgeven van tekst, het werken met layers en hoe je kunt werken met brushes en de brush tool.
In 14 uur krijg je alle verschillende aspecten van Photoshop mee. De trainer is een gecertificeerd Adobe expert en heeft jaren ervaring met het geven van trainingen. Dankzij deze uitgebreide online cursus kan je eindelijk Photoshoppen als een professional.

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos. Het programma Adobe Photoshop is niet in de cursus inbegrepen. 


Levertijd Niet meer leverbaar
Medium Online dienst
Producent Soofos
Besturingssysteem ChromeOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn

Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.

Eula https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan