Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 25,00 Adviesprijs € 75,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

In deze online cursus PHP ontdek je de functies en leer je aan de hand van video’s en opdrachten programmeren. PHP is de populairste server side programmeertaal. Er worden onder anderen de volgende onderwerpen behandeld: PHP code schrijven, Conditionele statements, Foutmeldingen in PHP en nog meer.

Wat ontvang je bij de Online cursus PHP – ontdek de functies en mogelijkheden:

  • Certificaat
  • Levenslange toegang
  • 41 lessen
  • 2 uur, 40 minuten
  • Nederlands gesproken

Je kan deze online cursus overal volgen, zolang je maar internet hebt.

Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, kijk op Soofos

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Producent Soofos
Besturingssysteem macOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Eula https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan