Soofos Online Cursus Smartphone Videografie

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 19,00 Adviesprijs € 37,00
Android
macOS, iOS
Windows
Linux
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Snel op een rijtje:

  • Besturingssysteem: Mac/Windows/iOS/Android
  • Type: Online
  • Beschikbaar voor: Medewerker/Student
  • Licentie: Eeuwigdurend gebruiksrecht*

Met deze zeven-delige cursus van Soofos krijg je verschillende onmisbare vaardigheden voor een videograaf aangeleerd. Leer over de verschillende benodigde apps, filmtechnieken en videobewerking. Om de cursus te kunnen volgen heb je alleen maar een smartphone nodig die kan filmen met 720p kwaliteit. Nadat je deze Nederlandstalige cursus hebt voltooid ontvang je een certificaat als bewijs van dat je het in geheel hebt afgerond. 

Voor- en nadelen:

Leer essentiële vaardigheden van een ervaren docent
Na aankoop onbeperkt toegang tot het lesmateriaal
Dit is een beginnerscursus die je alleen de basis van smartphonevideografie leert

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Producent Soofos
Besturingssysteem Android, macOS, iOS, Windows, Linux
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Eula https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan