Soofos Online cursus Social Media voor beginners

Bezig met ophalen aanbod

Adviesprijs

Bezig met ophalen aanbod

Android
Apple Mac, iOS
Linux
Windows
Niet meer leverbaar
Dit artikel is tijdelijk uitverkocht.
Informeer mij wanneer dit product op voorraad is

In deze online cursus leer je in meer dan 10 lessen hoe je social media kunt gebruiken. Zo krijg je bijvoorbeeld informatie over de bekendste en meest gebruikte social media platformen. Maar ook leer je de basiskenmerken van onder andere Facebook, Twitter, YouTube, Skype en WhatsApp. De cursus volg je op eigen tempo op het online leerplatform Soofos. Je krijgt onbeperkte toegang tot de cursus zodat je zelf bepaalt waar en wanneer je de cursus wilt volgen. Wanneer je de cursus hebt afgerond kan je een certificaat uitprinten, zo heb je direct iets tastbaars.


Je krijgt onder andere:

  • 10 lessen;
  • Inclusief Certificaat;
  • Levenslang toegang;
  • Nederlands gesproken, Nederlandse instructeur;
  • Geschikt voor zowel Mobiel, Tablet als Desktop (Mac / Windows).
Geschikt voor zowel Mobiel, Tablet als Desktop (Mac / Windows)
Medium Online dienst
Producent Soofos
Levertijd Niet meer leverbaar
Besturingssysteem Android, Apple Mac, iOS, Linux, Windows
Taal Nederlands
Beschikbaar voor: Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht
Instructies Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Eula https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Om te starten met de cursus dien je eerst naar de downloadlink te gaan (dit is de betaalpagina). Vul daar op de plek van de kortingscode / vouchercode jouw installatiecode in. Vul vervolgens de rest van de gevraagde gegevens in om jouw account aan te maken. Vervolgens kun je direct starten met de cursus.