Soofos Online Cursus Starten met SEO

Onderwijsprijs Onderwijsprijs € 25,00 Adviesprijs € 99,00
macOS
Binnen 15 min online beschikbaar!
Op voorraad

Soofos Online Cursus Starten met SEO

  • Begrijp de belangrijkste basis van SEO en weet wat er nodig is om hoog in de zoekresultaten van Google te komen.
  • Heb genoeg kennis om zelf aan de slag te gaan met SEO, of om het op een succesvolle manier uit te besteden.
  • Voorkom de meest gemaakte fouten op het gebied van SEO.
  • Gebruik de simpele checklists die jou helpen te scoren in Google.

Starten met SEO is een beginnerscursus voor iedere ondernemer die ‘iets met SEO’ wilt gaan doen. Je doel is niet om de beste SEO-expert van Nederland te worden maar wel om de basis goed te snappen om zelf je eerste stappen te nemen om jouw website hoger in Google, en andere zoekmachines, te krijgen. Deze cursus is ook goed om basiskennis van SEO te krijgen om het vervolgens efficiënter uit te besteden. Wil jij je eerste stappen in SEO zetten? Dan is deze cursus zeker het overwegen waard.

Bekijk hier meer informatie over de cursus Starten met SEO.

*De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.

Dit is een online cursus, een werkende internetverbinding is nodig om de lessen te volgen en de oefening te doen.

Levertijd Binnen 15 min online beschikbaar!
Medium Online dienst
Producent Soofos
Besturingssysteem macOS
Taal Nederlands
Beschikbaar voor Leerkracht, Leerling
Aantal apparaten/gebruikers 1 gebruiker
Looptijd licentie Eeuwigdurend gebruiksrecht*
Speciale voorwaarden *De cursus is na aankoop gedurende tenminste 12 maanden beschikbaar op het platform van Soofos. Je blijft voor altijd toegang houden, zolang de cursus op Soofos staat.
Instructies De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Bedenktermijn Op downloads is de bedenktijd niet van toepassing, downloads kunnen dan ook niet geannuleerd of geretourneerd worden. Tijdens het bestellen heb je akkoord gegeven om van je herroepingsrecht af te zien. Alle producten die je bij SURFspot.nl aanschaft zijn inclusief BTW en verzendkosten.
Eula https://soofos.nl/algemene-voorwaarden/
De download vind je in de productkluis in mijn schoolspot. Klik vervolgens op het product om het serienummer en/of de downloadlink op te halen.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan