Bespaar met schoolspot banner

Want het leven is al duur genoeg!

Een etentje hier, een verjaardagsfeestje daar. Voor je het weet ben je weer door je geld heen. Ga jij platzak het voorjaar in of wil je toch wat meer de hand op de knip houden? Wij voorzien je op deze pagina vast van de beste besparingstips!

Voordeel!

Voordeel, daar gaan onze ogen toch gaan blinken. Op schoolspot verkopen we hardware die jij als ouder of medewerker van een basisschool uitstekend kunt gebruiken. En laten we ook onze voordelige softwarepakketten niet vergeten, die je voor een fractie van de gewone prijs bestelt.


Tweehands

Of het nou vintagekleding is of een zo goed als nieuwe iPhone; tweedehandsspullen zijn perfect als jij je hand een beetje op de knip wilt houden. Sites als Marktplaats of Tweedehands.nl kun je hiervoor prima gebruiken. Bestudeer de foto's goed en maak een afweging of het product op de foto voldoet aan jouw eisen. Op schoolspot hebben wij natuurlijk ook diverse tweedehandsproducten.

Huur en verhuur

Huishoudelijke apparaten zijn vaak duur om aan te schaffen, maar wel noodzakelijk om je leven wat gemakkelijker te maken. Heb je geen zin om veel geld te steken in dure spullen of gebruik je een bepaald apparaat maar sporadisch, dan is huren vaak ook een optie. Dat kan bijvoorbeeld via Skala of via de app Peerby waarmee je spullen kunt lenen van mensen in de buurt. Hartstikke handig en zuinig. Kun je daarnaast wel een extra centje gebruiken? Dan is het ook mogelijk je eigen spullen te verhuren! Check het filmpje hieronder om te zien hoe je kunt besparen tijdens boodschappen doen.