Retourneren

Wat is mijn bedenktermijn?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door je aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Wil je je product binnen de bedenktijd retour sturen? Stuur dan een e-mail naar retouren@schoolspot.nl of maak gebruik van het modelformulier voor herroeping (PDF). Je bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Hoe retourneer ik mijn hardware?

Voldoet je bestelling niet aan je verwachting; is het product defect of niet compleet; heb je per ongeluk een verkeerde versie besteld of heb je niet het juiste product ontvangen? Dat spijt ons, we helpen je graag. 

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Verkeerde bestelling geplaatst?

Het kan gebeuren dat je een verkeerde bestelling hebt geplaatst. We raden je aan om eerst naar info@schoolspot.nl te mailen voordat je een nieuwe bestelling plaatst. Wij kunnen dan kijken wat we voor je kunnen betekenen. Let wel op dat wij in het weekend niet aanwezig zijn en je mail dan niet kunnen beantwoorden. Wij streven ernaar om de mail binnen 48 uur te beantwoorden. Heb je een dringende vraag dan kun je ons ook dagelijks op de chat bereiken. Wij zijn op de chat te vinden van 13.00 uur tot 17.00 uur. 

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Voor bepaalde producten geldt het herroepingsrecht niet.

  • Digitale inhoud die niet op een materiële drager is geleverd (downloads). Je geeft tijdens het bestelproces toestemming voor directe levering van de dienst en ziet af van het herroepingsrecht.
  • Makkelijk kopieerbare producten (zoals dvd’s en cd’s) kunnen niet geretourneerd worden als de verzegeling is verbroken.

Ons retouradres

E-mail adres: retouren@schoolspot.nl

Wil je liever een brief sturen, dan kan dat naar:

APS IT-diensten B.V./schoolspot.nl

Afdeling Servicedesk

Zwarte Woud 2

3524 SJ Utrecht